1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

bezprzewodowy pad

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Radzio-, Lipiec 26, 2010.

  1. Radzio-

    Radzio- Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam. Mam problem, a dotyczy on pada. Kupiłem używaną konsolę i gdy chciałem włączyć bezprzewodowego pada nie działał. W zestawie była ładowarka więc ją podłączyłem. Gdy podłączyłem działał, gdy odłączyłem już nie. Co może być tego przyczyną? Może coś z baterią?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Ale nie dzialal w sensie nie zapalaly sie zielone lampki czy poprostu nie reagowal?
    Jesli nie reagowal to przytrzymaj maly przycisk na gorze pada i w tym samym czasie przycisk na konsoli obok portow na karty pamieci. Wtedy pad snychronizuje sie z konsola i bedzie dzialal.
     
  4. Radzio-

    Radzio- Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no jeżeli odłanczam od ładowarki to chwile jeszcze świeci się zielona dioda w padzie i po chwili gaśnie
     
  5. Radzio-

    Radzio- Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zrobiłem tak i go nie wyszukało. Chwile później podłączyłem ładowarkę i go wyszukało ;/
     
  6. doninik127

    doninik127 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Możliwe że bateria jest padnięta :) Naładuj porządnie a jak dalej tak będzie to pozostaje tylko wymiana
     
  7. Radzio-

    Radzio- Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a bateria gdzieś tak ile czasu powinna się ładować?
     
  8. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    Zależy jaką ta ładowarka ma moc. Ale przeciętnie do 100% ok. 10h. Po 1h możesz bez problemu sprawdzić czy działa pad :)
     
  9. Radzio-

    Radzio- Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no dobra spróbuje

    ładowałem baterie całą noc i nic .
     
  10. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
  11. Radzio-

    Radzio- Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to raczej musi być cos z baterią, bo tak to pad chodzi ( pod ładowarką )
     
  12. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Wymień akumulatorki na nowe i będzie ok. Sprawdź pada na bateriach AA :)
     
  13. BuLa977

    BuLa977 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    moze masz za mala moc baterii, albo poprostu one wysiadly. wsadz inne baterie i zobacz czy dziala. jesli bedzie dzialalo to zaopatrz sie w akumulatorki o tej samej mocy co te baterie i bedzie hulało :D
     
  14. Sobota

    Sobota Banned

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a może szwankuje coś z łącznością pada do konsoli, spróbuj jeszcze inne baterie, albo innego pada
     
  15. Radzio-

    Radzio- Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jakie to są baterie AA?
     
  16. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zwykłe takie "paluszki" duże. Masz koszyczek na nie? Jeżeli nie to trochę się w waliłeś i zostały ci tylko "baterie" M$ i nieoryginalne.
     
  17. Radzio-

    Radzio- Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Koszyczek, czyli to gdzie sie wkłada baterie? No mam. Sprawdzałem przed chwilą i bateria AA jest troszeczke za mała.
     
  18. Radzio-

    Radzio- Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    przyszła nowa bateria i już działa ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum