1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bezprzewodowy router - Pytanie !!!

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Maxiu10, Październik 23, 2009.

  1. Maxiu10

    Maxiu10 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Witam, chciałbym się dowiedzieć, czy bezprzewodowy router (który kupie w neti) będzie dobry do przeprowadzenia neta do xboxa tak zeby na xbox live nie było lagów itp...???!!!

    Dodam tylko że neta w neti będe miał dopiero od grudniu bo wtedy kończy mi sie umowa z neostradą, w neti bede miał 2 MB/s!!!

    Z góry dzięki !!! :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Denpasar

    Denpasar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec, Poland
    A dlaczego nie nie widzę żadnych problemow ja mam ruter z ery i działa 100x lepiej od livebox . jeżeli nie miałeś na livebox to na tym z neti tez nie będziesz miał. spij spokojnie
     
  4. Maxiu10

    Maxiu10 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    No, nie wiem jak na livebox'ie by mi chodziło, bo nie mam liveboxa i nie miałem, bo narazie mam neta tylko w 1 kompie, a w xbox'ie miałem tylko przez jakieś 2 miesiące przez ethernet bezposrednio z kompa przeprowadzony, ale teraz mam xboxa w innym pokoju i właśnie zastanawiam sie nad bezprzewodowym routerem bo nie chce mi się w ścianach wiercić i przeprowadzać kabla za który musiałbym tez trochę zabulic :D Tylko boje sie że moge być zaskoczony ze jak juz wszystko ładnie zrobie wykupie live na rok a nagle bd takie lagi (które bd spowodowanye bezprzewodowym routerem) że sie grac nie bedzie dało!!! ;/ :D
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    a pomysleles nad tym jak podłaczysz xboxsa do tego routera bezprzewodowego??
     
  6. Maxiu10

    Maxiu10 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    No właśnie jeszcze nie wiem jak to sie podłącza, jak w ogóle się da?? da się jakoś ?
     
  7. biperus

    biperus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Raccoon City
    No ja też tak mam podłączonego Xa
    A podłączyć można za pomocą kabla (u Ciebie odpada bo napisałeś że nie chcesz dziur robić) Czyli pozostało Tobie zakup WIRELESS NETWORKING ADAPTER dla Twojego Xboxa [chyba] że już to posiadasz ;)
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    drugi router albo adapter za 200-300 zł :)
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    No teraz ceny tego adaptera są chore :) Jak dobrze że kupowałem w styczniu :)

    Już lepiej jak kupisz sobie router Wifi + ethernet i pociągniesz kabel. Wyjdzie ci to ok 120zł... ewentualnie drugi router sam wifi w trybie klienta i wtedy już taniej
     
  10. Maxiu10

    Maxiu10 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    O kur... te ceny są patologiczne, czyli jednak bd musiał kupić przewodowy router i wiercić dziury w ścianach ;/ :)
     
  11. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Możesz kupić drugi router i użyć go jako niejako tego adaptera ;)

    Łączysz wtedy dwa routery w trybie klienta i tyle...

    Co do cen to są patologiczne :D w styczniu koszt adaptera to max 90zł... ja kupiłem za 80
     
  12. Maxiu10

    Maxiu10 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    No bd musiał się jeszcze poważnie zastanowić co wybrać :D
     
  13. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    ta cena za 90 to byla jakas pomylka. załapales sie i tyle :)
     
  14. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    To nie była pomyłka ;) W wielu sklepach internetowych było za tyle :) Na agito za 86zł a na merlin.pl była za 79zł :) I tam własnie kupiłem 10szt ;) Resztę sprzedałem po 200zł na allegro, bo następnego dnia już i na merlinie było po 250zł i bałem się, że mi skasują zamówienie :) Ale na szczeście zrealizowali po starej cenie ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum