1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

BF:3 czy ktoś nagrał?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kofaniutki_misio, Październik 25, 2011.

  1. kofaniutki_misio

    kofaniutki_misio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,

    Posiadam w/w gre od elamigos'a, czy ktoś ją nagrał inną nagrywarką niż liteon skracając zapis i czy się uruchamia?

    Już wypaliłem wersje XPG i nic.

    A może wszystkie wersje dostępne na sieci trzeba wypalić liteonem z nowym biosem?

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rybik1986

    rybik1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja mam w lapku jakiegos matshita czy cos tym stylu wypalilem i smiga az milo
     
  4. kofaniutki_misio

    kofaniutki_misio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    rybik1986 wypalam na twoje ryzyko ;)

    a tak powazniie. Tak jak inne gry XGD3 typu Gears od war 3? layerbrake domyślny w pliku .dvd 2cos tam cos, jeden błąd przy nagrywaniu w img, click kontynuuj i juz?

    p.s a miałeś wersje od elamigosa?
     
  5. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    ja wypaliłem XPG bez problemów. Śmiga, aż miło. Layervrake ten z pliku dvd, Przy nagrywaniu truncate i gra.
     
Wczytywanie...

Poleć forum