1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

BF 3 i MW3 - plynnosc gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez masiek, Listopad 16, 2011.

  1. masiek

    masiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam,

    Mam pytanie odnosnie tych dwoch gier. tzn zastanawiam sie mam cos nie tak z bf3 poniewaz jak pogralem troche w mw3 i wlaczylem bf3 to wydawalo mi sie tak jakby malo bylo fps..? czy wy tez tak macie? (chodzi mi o plynnosc gry)

    pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zak75

    zak75 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bf3 jest w 30 klatkach a mw3 w 60, choc na moje oko jakiegos dyskomfortu specjanie nie ma.

    Wysłano z GT-S5570 z użyciem Tapatalk
     
  4. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    Jest różnica widoczna miedzy 30 a 60 fps, wiec się nie przejmuj grając w MW3 a potem w BF3 widać różnice w płynności po paru minutach powinno być ok.
     
  5. krzychura22

    krzychura22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Oko musi się przyzwyczaić, ale tak jak pisał poprzednik po kilku minutach wszystko powinno być dobrze ;)
     
  6. dogulaz

    dogulaz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lubin
    Dokładnie, ja mam tak samo. Popatrz się w ekran i się przyzwyczai oko ;>
     
Wczytywanie...

Poleć forum