1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

BF 3 MW 3 działa, SR 3, AC R nie ?

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez 1speed1, Maj 26, 2012.

  1. 1speed1

    1speed1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam!
    Mam bardzo dziwną przypadłość otóż dziś pożyczyłem 2 gry kumplowi: Saint's Row The Third i AC Revelation, obie w PL i nagrane pod 2.0
    Jednak o dziwno nie chcą odpalić, przy próbie włączenia wysuwa się płyta (takie dostałem info), mozliwe, że jest komunikat "Otwórz napęd". Niby normalnie dolegliwość, tylko np Battlefield 3 i CoD Mw3 (XGD3) działają bez problemu. Wiecie co może być problemem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zapytaj dokładnie, jaki to komunikat.
     
  4. 1speed1

    1speed1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    EDIT!:
    Pojawia się : Odtwórz, płyta chwilkę pomieli i dalej - Otwórz napęd, lub ew na chwilę czarny obraz jakby miała startować
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Skoro inne gry działają, to nagraj je jeszcze raz - poradnik w sygnaturce.
     
  6. 1speed1

    1speed1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tyle, że u mnie działają bez problemu - trochę dziwne nie?
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Słabszy laser w napędzie kolegi.
     
Wczytywanie...

Poleć forum