1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

BF 3 xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pancjusz, Listopad 18, 2011.

  1. Pancjusz

    Pancjusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Siemka, mam przerobionego xboxa 360 Slima 4GB, bez dysku. Mam problem z grą Battlefield, aczkolwiek pisze mi ze gra sie zapisala wszystko, ok a jak pozniej wlączam gierke, to pisze ze wczyty są uszkodzone, to wina tego ze nie mam zainstalowanej tej gry i potrzebuje dysku ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. President

    President Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Save zapisuje ci na dysku.. Także masz uszkodzone save.
     
  4. Pancjusz

    Pancjusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    a jak to naprawić ;> ?..
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa

    Nie ma to jak konkretna odpowiedź. Na pewno wszystkie wątpliwości autora zostały rozwiane. Brak instalacji na dysku nie powinien mieć tutaj nic do rzeczy. Spróbuj sformatować pamięć, zapisać na pendrive.
     
  6. Pancjusz

    Pancjusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Dane profli wydają sie uszkodzone i nie mozna ich wykorzystac, i musze zaczynac gre od nowa :/..
     
  7. Pancjusz

    Pancjusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Dobra, dałem sobie rade, wystarczy usnąć save i jeszcze raz włożyć płytę ;) i działa
    Temat mozna zamknąć
     
Wczytywanie...

Poleć forum