1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bf 4 i Xbox one

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez BlackWeery, Marzec 10, 2015.

  1. BlackWeery

    BlackWeery Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 10, 2015
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Siemka Mam pytanie bo mam pewnien problem z xo i bf 4 bo od wczoraj gram sobie na multi i mam pewne lagi jakies spadki fps gra nie jest jakos bardzo plynna i mam pytanie czy kazdy tak ma ??? Jak grałem w Bete bf hardline to nie było tak jak w bf 4 i troche mnie to martwi :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. o M a c z 0 S

    o M a c z 0 S Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2013
    Posty:
    1492
    Polubienia:
    367
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dolny Śląsk
    zobacz jakie masz połączenie na serwie wchodząc w opcje i naciskają prawą gałkę
     
  4. BlackWeery

    BlackWeery Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 10, 2015
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Z połączeniem wszystko ok
     
  5. klatos

    klatos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    U mnie wszystko w porządku. Długo masz takie spadki płynności połączenia? Może to były jakieś krótkotrwałe problemy techniczne. Możliwe też, że problem leży po stronie twojego łącza. Nie wiem czy masz PC, ale może na komputerze też masz podobne lagi i to wina łącza.


    Czy jest coś bardziej wciągającego od komputerów? Czy Ty także myślisz teraz o elektronice? Poczytaj na http://elektronikatowciaga.tumblr.com/ i daj się wciągnąć w wir współczesności.
     
    Ostatnia edycja: Lipiec 2, 2015
  6. BlackWeery

    BlackWeery Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 10, 2015
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Chyba wszystko jest ok u kolegi jest podobnie ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum