1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

BF: Bad Company 2

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Insane, Lipiec 22, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Insane

    Insane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Radom
    Witam, gram już jakiś czas w BFBC2, świetna gra. Tylko irytuje mnie jeden problem. Otóż, mam 7 rangę a podczas gry non stop wyświetla

    InsaanePL - ^1

    Nie wiem czemu, pokazuje że mam 1 rangę :confused:
    Dodam, że podczas ostatniej walki nabilem ^7 i zmieniło sie na chwile, minute pózniej miałem znów ^1. Wie ktoś co to za problem i jak go rozwiązać?
    Gram w podbój Africa Port najczęściej, hardcore lub nie, róznie.

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wilczy

    Wilczy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ruda Śląska
    a próbowałeś na innym serwerze czy zapisują sie staty? Opcje doglądnięte(multiplayer) a może dopiero później zaktualizują staty, lvl itp. Powiedz jaki przebieg po zastosowaniu powyższych punktów :)
     
  4. Insane

    Insane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Radom
    Sprawdze w innych trybach. Dziś pogram i dam odpowiedz
     
  5. Insane

    Insane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Radom
    Sprawdziłem, kumpel przez Live pomogl. Wiec tak raz sie mi wyswietla raz nie. Glownie nie. Jemu to samo, raz on ma 25 raz ja mam 8 raz on ma 1 ja 8 i tak na zmiane. To blad ze strony gry ;(
     
  6. Flapyxb

    Flapyxb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    408
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    wiesz kto jest po drugiej stronie?
    To się czasami pojawia, ja też mam wysoką rangę i pokazuje mi 1, to widzisz prawdopodobnie tylko ty. Nie martw się, rangi ci nie skasowano, też miałem pietra jak to zobaczyłem.
     
  7. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    BC2 ma kilka takich bugów. Nie ma się czym przejmować :) Ja również często widzę że mam 1 lvl :)
    Zamykam
     
  8. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Dokładnie.
    Ale tylko my swoją rangę widzimy jako 1 a inni widzą ją jak należy :D
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum