1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

BF Bad Company multi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez siomo, Październik 1, 2014.

  1. siomo

    siomo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2014
    Posty:
    59
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam, gdy włączam "szybka gra" wyskakuje mi "Problem z połączeniem - przerwano połączenie z serwerem. Sprawdź swoje połączenie sieciowe i spróbuj ponownie" po sprawdzenie jest błąd NAT, ale przy wszystkim mam napisane że działa, host, konto itp
    w GTA online normalnie mogę grać i hostować, w inne gry podobnie więc o co chodzi?;x
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3285
    Polubienia:
    1880
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Zrób tak jak ja, wejdź do gry -> Szybka gra -> i zmień na drużynowy Deadmatch i Ci ruszy, mi na poprzednich trybach wyskakiwał ten sam błąd :)
     
  4. siomo

    siomo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2014
    Posty:
    59
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    sprawdziłem i nie działa, tzn to samo wyskakuje
     
  5. pan mihau

    pan mihau Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2014
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    wro
    mialem ten sam problem z tym ze wszystko z polaczeniem jest ok
    sprawdze jeszcze pozniej jak bede mial chwile, moze juz ruszy
     
  6. siomo

    siomo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2014
    Posty:
    59
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    może to być wina tego że dużo ludzi na raz gra i serwery nie wyrabiają?
     
  7. Skyfall1995

    Skyfall1995 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2013
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Wieczorem najlepiej sprawdzić jakoś o 24 i będzie wiadomo :)
     
  8. siomo

    siomo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2014
    Posty:
    59
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    teraz działa mi tylko DM, a jak u was?
     
Wczytywanie...

Poleć forum