1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

BF BC 2 (Brak Serverow)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Nafta-Katowice, Styczeń 20, 2011.

  1. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    Witam

    Uruchamiam BF BC 2 chce sobie pograc przez neta i wyskakuje czy chce zauktalizowac wiec klikam ze "tak" po chwili wyskakuje okno czy chce pobrac BF BC 2 Vietnam Update 3 ktory ma bodajze 1.6 gb ale mniejsza
    gdy go pobralem wlaczylem BF BC 2 i chce sobie pograc wiec daje szybka gre itd itp ale nie znajduje mi zadnego servera O C B ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Napewno pobrałeś?
    Reset konsoli /routera/gry.
    Inne ustawienia wyboru
     
  4. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    napewno pobrałem

    probowalem wszystkiego co wymieniles i nadal wyskakuje ze nie moze znalesc
     
  5. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    Moze akurat serwery sewery wylaczone, nieraz sie tak zdarza.
    Mozliwe, ze pobierasz cos i ci sie nie wylaczylo, ja tak mialem. Gdy klinalem "usun wszystko" moglem grac.
     
  6. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    wyczysc pamięć cache dysku twardego-mi pomogło ,po włączeniu gry konsola zawyła o aktualke 4mb i gra gitara
     
  7. .Mjut

    .Mjut Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kędzierzyn - Koźle
    Ja miałem tak dwa dni temu "Nie wyszukało żadnych gier, spróbuj ponownie". Kumpel miał to samo, czyli serwery padły. Z Ciekawości sprawdziłem teraz u mnie i wszystko git, więc problem raczej nie leży od strony serwerów.
     
  8. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Z tego ci dowiedziałem się od EA, dwa dni temu były wyłączone serwery. Teraz już u mnie też jest okej
     
  9. stefooo

    stefooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A u mnie lipa z miodem, nie może znalesc żadnej gry;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum