1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

BF:BC2 pytanie !

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez RAKU PL26, Styczeń 6, 2011.

  1. RAKU PL26

    RAKU PL26 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Strzelce Krajeńskie
    Czy w BF:BC2 w trybie podbój i gorączka da sie jakoś ustawic żeby zamiast komputera biegali prawidziwi ludzie bo to jest troche śmieszne jak jest gra na xbl i gra sie z komputerem ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. karas2002

    karas2002 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin / Barlinek
    Pierwsze słyszę, żeby na xbl grało się z komputerem...
     
  4. [5]Uck.

    [5]Uck. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jesteś pewien ,że na pewno grałeś z komputerem? :O
     
  5. Krwawy5

    Krwawy5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Puławy
    Może chodzi Ci o tryb rzeźnia, w którym 4 graczy musi walczyć z plaga botów ^^
     
  6. RAKU PL26

    RAKU PL26 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Strzelce Krajeńskie
    no a ci np. w trybie podbój i gorączka jak jest nad nimi napis turkusowy to to nie jest komputer ?
     
  7. soldium

    soldium Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    wrocław
    raczej nie kolorowy tag i tyle jak np w mw 2 trza zrobić ^2 i masz jakiśtam kolorek
     
  8. RAKU PL26

    RAKU PL26 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Strzelce Krajeńskie
    chodzi mi o to jak gram w podboj np i jeden ma tag na zielono z mojej drużyny a drugi ma na turkusowo
     
  9. soldium

    soldium Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    wrocław
    GH.
    nie ma botów do podboju i gorączki chyba że na pc
     
  10. RAKU PL26

    RAKU PL26 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Strzelce Krajeńskie
    ok dobra dzięki wszystkim
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. The_Human
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    701
  2. Zenek Wichura
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    210
  3. smk
    Odpowiedzi:
    6
    Wyświetleń:
    2773
  4. kajoj53
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    345
  5. SingByBlaster
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    356

Poleć forum