1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

BF3 aktualizacja problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mrtrawka, Czerwiec 7, 2012.

  1. mrtrawka

    mrtrawka Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Otóż ściągnąłem aktualizacje 3 do battlefialda i mam problem z grą online. Mianowicie gdy próbuje wejść na server wyrzuca mnie i pisze "Na serverze uruchomiona jest zawartość której nie posiadasz". oco chodzi ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4562
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    może nie masz zawartości Powrót do Karkand :)
     
  4. dj_carl

    dj_carl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    jesli nie ma to nie moze grac w ogole czy tylko moze grac na serverach bez dodatku ? jak to wyglada w tym przypadku ?
     
  5. sebcio2804

    sebcio2804 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie możesz grać na serwerach na których aktualnie jest mapa z dodatku.
     
  6. mrtrawka

    mrtrawka Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie mogę grać na mapach z aktualizacji 3 to chyba muszę mieć premium a na tych bez aktualizacji mogę
     
  7. Kakira

    Kakira Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2012
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To jest logiczne. Premiumtreba wykupić.

    (Wysłane z Multipad GT-6200 Samsung Galaxy Tab Plus 7.0 GSM)
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie możesz grać na danym serwerze, gdy nie posiadasz jakiejś mapy, na której aktualnie toczy się rozgrywka.
     
Wczytywanie...

Poleć forum