1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

BF3 Uszkodzony zapis, problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez tomciopaluch222, Grudzień 11, 2011.

  1. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Gralem w bf i pojawil sie prblem.. juz chyba daleko bardzo bylem ,Misja po przesluchaniu jak sie uwolnilem i wyskoczylem z mostu do pociagu , doszedlem do ostatniego wagonu gdzie bylu bomby i podczas autozapisu zawiesila sie gra , uruchomilem konsole ponownie i przy probie odpalenia BF3 i kontynuacji pojawil sie komunikat
    ZAPIS USZKODZONY , i LIPA,,
    Czy da sie to jakos naprawic???? czy juz caly save trafil szlag??
    Czy duzo mi zostalo do konca gry bo nie wiem czy grac od nowa czy odpuscic sobie bo za 5 minut i tak koniec gry.,.

    ewentualnie czy isntnieje taka mozliwosc ze kto kto przeszedl gre zgralby save na pendrive i wyslal mi mailem i ja sobie go pendrivem wgram do konsoli????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    1. Edytuj posty
    2. Przenoszę do poddziału Pomoc
    3. Tak za 5min koniec gry, no może 10-15 min, radziłbym na youtubie zakończenie obejrzeć.
     
  4. MarcinekZ

    MarcinekZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    Mi też niedawno uszkodził się save ale naszczęscie po 3 misji chyba więc grałem od nowa bo niestety save'a odzyskać się nie udało. W twoi przypadku to naprawdę kiepsko bo rzeczywiście do konca zostaly Ci ze 2 checkpoint'y ...
     
  5. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    fakt ze gra jest genialna wiec za jakis czas moze skusze sie na gre od nowa bo warto ( super gierka tylko te zwiechy bede musial ubezpieczac i kopiowac co jakis czas save na pendrive)
     
  6. kubax360

    kubax360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    186
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgierz
    mi juz dwa razu save'y padły i nie wiem też czemu, konsola nieprzerobiona, ale naszczęscie wszystko co w multi sie odblokuje to jest dostępne.
     
  7. chmielo20

    chmielo20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świnoujście
    Mi też sie to przydarzyło , ale udało mi się to rozwiązać.
    Wystarczy usunąć "sejwy"lub zmienić miejsce zapisu np. z pendrive na dysk twardy (ja tak miałem)
     
Wczytywanie...

Poleć forum