1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

BF3 - Utracono połączenie z EA Online.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gimek, Maj 27, 2013.

  1. gimek

    gimek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Od dłuższego czasu nie mogę grać BF3 multiplayer. Za każdym razem gdy klikam Gra Online wyskakuje ten komunikat co w temacie. Co śmieszne kolega był u mnie ze swoim profilem i graliśmy bez problemu na jego koncie.
    Nie możliwe, że powód po ich stronie skoro mam tak za każdym razem. Przedtem próbowałem pare miesięcy wcześniej i było to samo. Dostaję komunikat nic nie mogę zrobić pomaga jedynie wylogowanie się z profilu lub interfejs główny. Czy potrafi mi ktoś pomóć? Tylko na tym koncie takie dziwactwa bo na innych jest ok.
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. JakubPacek

    JakubPacek Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    u mnie miałem z tym problem jak posiadałem neta 1 mb wtedy takie coś mi wyskakiwało, teraz zmieniłem na 6 i smiga aż miło
     
  4. cptMichaaX

    cptMichaaX XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    1146
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Ropczyce
    serwery EA ( ale to żadko )
    dostawca internety może mieć jakieś problemy

    up@JakubPacek
    to nie zależy od prędkości internetu tylko od tego jak do niego jest dostarczany itp
     
  5. rafalgcw

    rafalgcw Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2012
    Posty:
    61
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    U mnie też coś takiego się działo, (posiadam internet 10 mb/s) grałem jakiś czas i wywalało do menu z błędem połączenia i bez możliwości ponownego dołączenia do jakiejkolwiek gry. Zazwyczaj wystarczało kilka godzin odpoczynku od BF i wszystko wracało do normy.
     
  6. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    Czasem trzeba zrestartowac ruter i pomaga od razu.

    Wysłane przy pomocy palcy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum