1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bf3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez BackSpace92, Styczeń 5, 2012.

  1. BackSpace92

    BackSpace92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy w BF3 można przenieść kod "przepustkę sieciową" na inne konto? czy raczej nie? bo troszke delikatnie mówiąc zjeba*em i podałem za mały wiek. I teraz mam problem bo bf3 jest a nie moge w niego grać. Przenieść ten kod czy zdezaktywować go na tym koncie i wpisać na innym - są takie możliwości?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wito130

    wito130 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem, że ta odpowiedź nic ci nie pomoże, ale możesz poczekać kilka lat i zagrać jak będziesz mieć odpowiedni wiek.
     
  4. BackSpace92

    BackSpace92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Trochę lipa bo zamiast 15 wpisałem 12... mam czekac 4 lata żeby zagrać w bf3? prędzej wyjdzie bf4 ;]
     
  5. BackSpace92

    BackSpace92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli mam rozumieć że nic się nie da zrobić? :( 200 zł poszło sie ... ekhm walić...
     
  6. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Możesz kupic sam online pass i użyc na innym koncie
     
  7. BackSpace92

    BackSpace92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale co ? Jak? Ten pass za 800 MP? to musze kolejne 5 dych wydać żeby pograć na multi?
    A może jeżeli do nich zadzwonię i ich trochę pomęczę to zdezaktywują tamten kod czy coś w tym stylu.?
     
  8. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  9. buli889

    buli889 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W opcjach Xboxa jest takie cos ze ustalasz w jakie gry mozesz grac tzn hmm tzn nie dokladnie tak pisze ale sa przedziały takie jak by dla dorosłych ,dzieci itp.
    Moze jak tam zmienisz to bd mogł. A innej opcji nie widzie. Jedynie co to moze jakis kontak z ... w sumie teraz nie wiem. Jest w polsce jakas jednostka odpowiedzialna za xbox ?
     
  10. BackSpace92

    BackSpace92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zmieniałem.. Nic nie daje. No dobra wole wydać te 50 zł na pass niż 200 zł na gre. dzięki wszystkim za odpowiedzi, za poświęcenie czasu który tu poświęciliście i pozdrawiam.
     
  11. leave133

    leave133 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mój kumpel miał identyczną sytuację tylko że na PC, dodzwonił się do ludzi od BF'a i na następny dzień wszystko mu działało mógł wpisać jeszcze raz swoją datę urodzenia.
     
  12. piotruczelli10

    piotruczelli10 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowa Jastrząbka
    Niestety nic nie podziałasz miałem to samo w ubiegłym tygodniu swojego wieku nie zmienisz bolesna skrucha ja rwałem włosy cały dzień zostaje ci tylko dokupić online pass mówi się trudno.
     
  13. leave133

    leave133 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zadzwoń na pomoc techniczną EA nic nie kupuj.
     
  14. BackSpace92

    BackSpace92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale to nie chodzi o samą grę tylko o mój wiek na konsoli. Kod działa tylko mi chodzi o dezaktywacje i możliwość aktualizacji na innym koncie tego samego kodu. A wiek zmieniałem nawet na passport.net i nic. Nie wiem już kompletnie o co chodzi.
     
  15. BackSpace92

    BackSpace92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja nie zadzwonię :) Jak już to mój tata bo nikt nie będzie chciał rozmawiać z "dzieckiem". Może się uda, a jak nie to pozostaje mi tylko kupienie online passa z MSP. Trudno się mówi, najwidoczniej uczciwość nie popłaca. Teraz już wiem że nie można podawać swojego prawdziwego wieku w grach ;]
     
  16. leave133

    leave133 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Powinno się udać :)
    Mówię: Mój kumpel miał taki sam problem. Na następny dzień też jego tata zadzwonił do działu technicznego EA i nie musiał nic płacić :)
     
  17. BackSpace92

    BackSpace92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No niestety... nie udało się. No trudno. Na ... albo lepiej nie będę reklamował :p jest zniżka i 2100 MSP za 70zł można kupić :).
     
  18. yp2

    yp2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie rozśmieszaj mnie. Jaka uczciwość? Wiesz co to ERSB,
    PEGI, restrykcje wiekowe. Masz 15 lat gra jest od 18, niestety jeszcze się nie kwalifikujesz i bardzo dobrze. Fajny pomysł mieli z tym passem. Brawo.

    Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk
     
  19. BackSpace92

    BackSpace92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1. Gra jest od 16...
    2. Nie ma fajnych gier 16-. Ew. fifa... ale gdybym grał w samą fife to by mi się szybko znudziła...
    3. Ciekawe czy ty tak nigdy nie chciałeś pograć w gre od np. 18 lat gdy miałeś mniej i podałeś swój prawdziwy wiek..
    Więc proszę... nie chcesz pomóc to nie pisz...
    A z resztą to każdy jeżeli będzie chciał to sobie kupi te MSP i kupi nowego passa... Więc niestety ten system nie zadziała. No ja się akurat nabrałem bo to było moje pierwsze spotkanie z xboxem i nie wiedziałem że nie będę mógł pograć. Chciałem być uczciwy a od razu mogłem podać wiek 18+... Albo stworzyć konto na mojego tatę, mamę czy siostrę.
    Jeszcze jedno. Single player, gdzie przeklinają, krew leje się hektolitrami, jest odblokowany, a multi player gdzie nikt nie używa czatu więc nie przeklinają jest zablokowany? No proszę... Jeśli gra jest od 16, to niech będzie od 16, i single player też będzie zablokowany.
     

Poleć forum