1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bf3?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Mama123, Październik 31, 2012.

  1. Mama123

    Mama123 Banned

    Dołączył:
    Maj 19, 2012
    Posty:
    117
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wałbrzych
    Witam. Mam battlefielda3, ale mam slima 4gb :( Czy jeśli usunę starego patcha, to pobierze mi się nowy i wszystko będzie śmigało?
    Dodam, żę gdy kupiłem bf3 w wakacje, to pobrałem 1 patch (2.5gb) i miałem do pobrania kolejnego, na który brak mi było miejsca.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xjojo

    xjojo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A może masz jakąś pamięć przenośną (pendrive) mógłbyś podłączyć do konsoli pendrive i właśnie na nim to zainstalować
     
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Najnowszy patch zawiera wszystkie poprzednie więc możesz usunąć ten stary i pobrać najnowszy. Jak nie starczy ci miejsca to możesz użyć pendrive.
     
  5. Mama123

    Mama123 Banned

    Dołączył:
    Maj 19, 2012
    Posty:
    117
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wałbrzych
    Dobra.Właśnie znalazłem jakiegoś pena. Idę go podlączyć do konsoli i pobrać brakujące patche. :)
     
  6. Mama123

    Mama123 Banned

    Dołączył:
    Maj 19, 2012
    Posty:
    117
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wałbrzych
    A jeszcze jedno szybkie pytanko. Jeśli wygeneruję sobie 14dniowy silver, to będę musial czekać te 2tygonie by włączyć golda?
     

Poleć forum