1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

BF4 - problem z odpaleniem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez MikkpoL11, Listopad 14, 2013.

  1. MikkpoL11

    MikkpoL11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Witam. Mam taki problem otóż, gdy odpalam BF-a 4 wyskakuje komunikat " INSTALACJA - Do gry ... konieczna jest instalacja optymalizująca jakośc rozgrywki. Wymaga dysku twardego dla konsoli Xbox 360 z 2GB wolnego miejsca". Klikam OK , podłączam dysk przenośny (300GB) i wybieram go jako urządzenie i wyskakuje problem "Niewłaściwe urządzenie! Gra pozwala na instalacje zawartośći HD tylko na dysku twardym dla konsoli Xbox 360"

    Proszę o pomoc. Z góry dziękuje .

    Moja konsola to Xbox 360 Slim 4GB
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Tylko dysk wewnętrzny MS..

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. gruniu

    gruniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2012
    Posty:
    152
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a co w przypadku fsd?
    ja tez nie moge odpalic i mam fsd
     
  5. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    musisz posiadać dysk w konsoli, na pendrive/dysku przenośnym podpinanym do USB nie będzie działać. Konieczny dysk w konsoli oryginalny od MS
     
  6. gruniu

    gruniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2012
    Posty:
    152
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    mam dysk w konsoli, ale nie oryginalny od MS
    pod RGH mozna miec dowolny dysk
     
  7. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Sie cieszę, ale w BF4 textury tylko na wewnętrzny sie instaluje , w RGH nie trzeba

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum