1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

BF4 - staje podczas ładowania

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez DiamentWG, Listopad 19, 2013.

  1. DiamentWG

    DiamentWG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z południa
    Witam
    Ja mam taki problem ze odpalam grę nigdzie mnie nie pytało czy chce doinstalować tekstury HD i jak włączam singla wybieram poziom to włącza się mi jakaś grafika z gry i ląduje ląduje i nie chce załadować :-(
    Wie ktoś co z tym zrobić???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Posiadasz oryginał czy piracką kopię?
     
  4. DiamentWG

    DiamentWG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z południa
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeżeli posiadasz LT i płyta jest nagrana to powiedz mi jaką nagrywarką nagrywałeś? Czy w abgx żadnych błędów z obrazem nie było?
    Jeżeli RGH to czy dobrze content skopiowałeś i odblokowałeś?
     
  6. DiamentWG

    DiamentWG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z południa
    LT i ogólnie to ostatnio zrobiłem masówkę bo nagrywałem 6 rożnych gier i wszystkie idą bez żadnych problemów tylko właśnie z BF4 tak się mi stało a co do abgx to nic na czerwono mi nie pokazał gdy sprawdzałem obraz przed nagraniem i właśnie dlatego chciałem zapytać na forum czy ktoś miał taki problem i udało się mu go rozwiązać
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeżeli chodzi o nagrywanie BF4 to rozumiem, że content wrzuciłeś na dysk twardy konsoli a płytkę z grą (DVD2) wypaliłeś i po odpaleniu wyskakuje coś takiego jak opisałeś w 1 poście?
     
  8. DiamentWG

    DiamentWG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z południa
    Właśnie nie jak włożyłem dvd 1 to nie było nigdzie nic o instalowaniu na dysku ( a z tego co pamiętam we wcześniejszych BF po włożeniu dvd1 samo wyskakiwało okno z zapytaniem czy chce instalować tekstury ) a tu teraz nic pisze tylko włóż dvd 2 z gra i zaczyna lądować i sobie ląduje i ląduje
     
  9. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak ci nie zadziała. Musisz zgrać content na dysk wew.
    Najlepiej przerób sobie DVD1 programem exiso, aby zdobyć content. Później zgraj go po przez program Horizon (na pendrive a z niego na dysk), włóż DVD2 i powinno śmigać.
    Tutaj masz poradnik odnośnie zgrywania contentu na pendrive. Postępuj tak samo tylko z obrazem BF4 i na końcu przenieś go na dysk twardy konsoli.
    http://xboxforum.pl/gta-v-261/tutorial-zgrywanie-contentu-na-pendrive-gta-v-dvd1-175214/
     
  10. DiamentWG

    DiamentWG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z południa
    ok dzięki będę próbował i później dam znać czy zadziałało
     
  11. DiamentWG

    DiamentWG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z południa
    i dalej lipa wszystko fajnie poszło przeniosłem te pliki do xboxa ale nadal to samo ląduje ląduje... i nic
     
Wczytywanie...

Poleć forum