1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bf4 - znowu blad!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez QudelzinPL, Listopad 10, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. QudelzinPL

    QudelzinPL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2013
    Posty:
    55
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    Witam :(
    Mam znowu blad z nagrywaniem! zero bledow w abgxie!
    Prosze o pomoc, zostala jeszcze 1 plyta 9 zlotych juz w ..... jak ta ostatnia to 12zl......
    Blagam... 5 raz pod rzad mi nie dziala ;( :(
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    nie znam się zbytnio ale Hardware error nasuwa mi tylko jedną odpowiedź coś jest nie tak z twoją nagrywarką...
     
  4. QudelzinPL

    QudelzinPL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2013
    Posty:
    55
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    Kur.. Tak jak myslalem ! Wszystko bylo dobrze i sie zje.... NIE!
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28151
    Polubienia:
    3222
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jaka prędkość nagrywania?
    Jakie verby mkm 003?
     
  6. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Za 3zł to raczej nie verbatimy.
     
  7. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    jak to nie ja kupuje po 3.5 szt w cake-u po 25 szt jeszcze sobie VAT od tego odliczam więc wychodzi okolo 3zł :)
     
  8. QudelzinPL

    QudelzinPL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2013
    Posty:
    55
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    Na poczatku 4x pozniej 2.4x
    Esperanza
     
  9. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    nagrywaj na 2,4, zwiększ bufor do 512mb, wyczyść historie opc. Przy tej kombinacji zawsze mi dobrze wypali :)
     
  10. QudelzinPL

    QudelzinPL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2013
    Posty:
    55
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    Ale wszystko mi dobrze chodzilo z nikad przestalo :(
     
  11. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    No to sam sobie odpowiedziales - coś nie tak z nagrywarką

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  12. QudelzinPL

    QudelzinPL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2013
    Posty:
    55
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    Wgl jak sie bufor zmienialo i wyczysczalo historie opc?
     
  13. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    narzędzia / ustawienia / i/o / strona 2 / rozmiar bufora 512mb

    Mode > Write > Advances settings (bottom right corner) > LITE-ON > Change for > Clear OPC History > New Setting > Clear > Change > OK > OK
     
  14. Samuraiser

    Samuraiser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    150
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    Tez mi sie wydaje, ze jednak to wina płytki. Esperanzy sa chyba najgorszymi nosnikami na rynku. Jesli nieamsz pod reka verba to polecam Platinum. Kosztuja 2,50 ew. 3zl a sa o niebo lepsze ;). PS. Jesli error wystapi poraaz kolejny to sprobuj nagrac clonecd.
     
  15. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Ja lece na omegach...ricohjpn i wszystko jest git

    Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2
     
  16. QudelzinPL

    QudelzinPL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2013
    Posty:
    55
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    Nagralem PayDay2 przy tej kombinacji i dalej to samo... Wszystko bylo ok.. nawet fife 14 nagralo.. ;// blagam o pomoc ...
     
  17. jaszczurka23

    jaszczurka23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    618
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    ile masz już ihasa długo to go wyczyść w środku :
    a) zakurzony i ma problemy z wypalaniem , czy jak włożysz czystą płytkę to widzi normalnie jako pusty dysk 8.13gb w ciągu ok 5 sekund , czy ma problem z wykryciem dysku dvd dl , czy pojawia się ze sporym opóźnieniem niż zwykle ?
    b) zaśmiecony system, zawirusowany, obciążony zbędnymi aplikacjami, źle skonfigurowane ustawienia img burn, niedokładne połączenie zasilania/ napędu z płytą główną w pc/laptopie , słaby nośnik/bądź fabryczny defekt nawet w verbatimach takie się zdarzają to kilka z powodów mogące mieć wpływ na działanie twojego wypalacza
    c) zwyczajnie się zużywa patrz pkt a) płyty nagrywa losowo raz na kilka sztuk udanych często wywala błędy przy ok 50 % 74% 97% a nawet 100% i błędna weryfikacja i komunikat o szmatce w konsoli sprawny sprzęt powinien wypalać na standardowych ustawieniach prawidłowo bufor standardowe ustawienie, opc zaznaczone dla xgd3 - 8,13 gb, clear opc history raz kiedyś i każdorazowo gdy odznaczany jest opc dla xgd2-7,29 gb, prędkość wypalania verbatim mkm03 x4 ,
     
  18. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Gdzie wy tam ihas widzicie hehe. Wina jest nagrywarki i może z clonacd spróbować.
     
  19. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum