1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bfbc2 multi help !

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez konrad61, Marzec 8, 2011.

  1. konrad61

    konrad61 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema ! Pobralem ostatnio BFBC2 z gier na zadanie, zalozylem nowe konto na konsoli bo mam jeszcze 1 msc za free i mowie pogram sobie na multi, odpalam a tu nie moge sie polaczyc Brak dostepnych gier czy cos w tym stylu. Za kazdym razem jak probuje sie polaczyc ten blad wogole nie szuka serwow..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bartolinos15

    bartolinos15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    226
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Myślę że może być to coś z udostępnianiem profilu dla różnych ludzi, czy serwerów. Spróbuj pogrzebać w ustawieniach profilu i wszystko daj na dostępny. Ale zaznaczam, że nie jestem pewny.
     
  4. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    Problem jest prosty, masz zamkniete lub ograniczone NAT dlatego nie znajduje ci serverow.Poszukaj na forum, bylo setki razy
     
  5. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    a pobrałeś aktualizacje,tą co zawiera vietnam?? waży 1.7GB ,jest do pobrania w sklepie w menu gł. gry,kolego wyżej gdyby miał problem z nat i portami to wywaliło by komunikat ""utracono połączenie z serwerem,spróbuj ponownie"" lub nie łączyło woogóle z EA Nation
     
  6. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Ja tak miałem z powodu braku Vipa, co prawda czasem mogłem się połaczyć, ale to graniczyło z cudem.
     
  7. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    ja vipa nie mam,chwile czekam i wyskakuje komunikat proszący o kod,anuluje i gram,no problem
     
  8. konrad61

    konrad61 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pomogło dzieki
     
Wczytywanie...

Poleć forum