1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

BFBC2 - problem - granie z kolegą.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez V.V, Grudzień 23, 2010.

  1. V.V

    V.V Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    252
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Elbląg
    Witam, otóż kolega mój sobie kupił livegold na 3 miechy i battlefield'a BC2. No i chcemy sobie pograć razem. Więc robię drużynę, zapraszam go do niej i szukamy gry. Mnie wrzuca na server, a jego niestety nie. Cóż, więc on dołącza poprzez 'szybka gra' i ja z interfesju klikam dołącz do trwającej sesji i odpala się bfbc2. Aktualizowanie statystyk itp. i po chwili błąd - brak dostępnych gier brak połączenia z EA online ' (?) coś w tym stylu. Co dziwne do innego kolegi mogę dołączyć.. Do tego co nie mogę się podłączyć, mieszka kilka bloków dalej, oby dwaj jesteśmy na PL LIVE .. w czym problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisroza

    krisroza Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrów
    a nie jedziecie czasem na tej samej sieci???
     
  4. V.V

    V.V Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    252
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Elbląg
    Nie.. ; ) Ja mam swoją z dialogu, a on ciągnie od kolegi.
     
  5. Swirus

    Swirus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chicago
    Nie wiem jak zaradzić, wiec mogę pokierować tylko do biuro obsługi xbox ;]
     
  6. V.V

    V.V Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    252
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Elbląg
    A czy może mieć wpływ to, że ma podłączony bezprzewodowy net od ery do kompa i od kompa kabel rj45 do xboxa. No ale dziwne, że sam może grać(szybka gra), a ja ani on nie możemy dołączyć do siebie.
     
  7. krisroza

    krisroza Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrów
    A kumpel może sam grać w sieci, nic mu nie wywala. Dziwne to trochę skoro każdy z was z osobna może. Spróbuj stworzyć grupę na X a potem dopiero odpalcie gierkę.
     
  8. DiabloNF

    DiabloNF Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tworzenie grupy nic nie daje : / Jak ja tworze gre z przyjacielem to go wywala jak on postawi gre wywala mnie. Moze to byc spowodowane tym ze nie mam sciagnietego vietnam patcha a kolega ma?
     
  9. Klocek

    Klocek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No jasne, że to jest spowodowane tym.
     
  10. DiabloNF

    DiabloNF Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mysle ,ze nie... mysle ze to jest spowodowane NAT'em niestety nigdzie nie moge znalesc jak pozbyc sie tego problemu z moim modemem od playa. Cos mi sie wydaje ze nigdy nie pogram normalnie. <cry>
     
  11. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    A ja myśle że tak.
    Bez Vietnam Patcha nie znajdzie ci żadnych serwerów. ŻADNYCH !
     
  12. DiabloNF

    DiabloNF Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmmm moze bez kodu vip.. ale nie bez patcha boo jak juz bylo mowione wyzej gram normalnie problem jest tylko taki , ze nie moge sie polaczyc z kolega.
     
Wczytywanie...

Poleć forum