1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

BFBC2 problem z Multiplayer'em

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez patrol16266, Kwiecień 12, 2011.

  1. patrol16266

    patrol16266 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Czarnków
    Witam serdecznie! Dziś kupiłem sobie pierwszy raz konto Xbox Live Gold. Jako że mam w swojej kolekcji Battlefielda BC2 postanowiłem w niego zagrać. Gdy jestem już w menu gry, wchodzę w "Gra wieloosobowa" --> "Szybka gra" --> Akceptuję regulamin, wpisuję e-mail i hasło i klikam A. Niestety podczas łączenia wyskakuje mi taka oto ramka: "Twój profil gracza nie ma uprawnień do korzystania z tej funkcji usługi Xbox Live". Czy ktoś z Was, drodzy userzy wie jak temu zaradzić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MrDynamite12

    MrDynamite12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Oj. To już grubsza ryba.
    -Przerobiona konsola? Był Ban?
    -Pewny jesteś że dostałeś tego Golda?
    -Jezeli odpowiedzi są na NIE, NIE, TAK. To zgłoś się do M$ że nie działa.
     
  4. crash5

    crash5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hmmm , może i ma oryginała , i problem leży w tym , że nie masz założonego konta na EA.
     
  5. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    A może ma poprostu ustawione że w gry +16 nie może grać. Jakie masz konto?? Na dorosły, dziecko ??
     
  6. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    konto na EA tworzy gra automatem. ale faktem jest że powinien odwiedzić stronę EA i założyć tam konto.
     
  7. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Jeśli to EA to może paszportu do gry nie wpisałeś? albo golda nie odblokowałeś- sprawdź to na komputerze
     
  8. patrol16266

    patrol16266 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Czarnków
    Konsola nie jest przerobiona, ani banowana. Golda mam na 100%, ponieważ w Dashboardzie pisze Xbox Live Gold i jeszcze grałem już w GTA IV Multiplayer. A to konto EA tworzy się na ich oficjalnej stronie? Wczoraj właśnie zrobiłem to konto i niestety jest to samo. Ale spróbuję na inny adres e-mail, może jakoś zadziała. A i mam ustawione na Dorosły, ale podczas robienia konta wybrałem własną, prawdziwą datę urodzenia.
     
  9. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Czyli?? podaj tylko rok urodzenia bo to pewno przez to.
     
  10. patrol16266

    patrol16266 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Czarnków
    Rok jaki mam ustawiony to 30 czerwca 1996. Da się to jakoś zmienić?
     
  11. Kacpers

    Kacpers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
    Nawet jak ustawisz kontrole rodzicielską i wszystko inne na dozwolone to i tak cię nie zarejestruje bo ma datę na -16lat.Jedyne wyjście to nowe konto.
     
  12. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Napisałem to w pierwszym poście ;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum