1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Big Problem z Dyskiem Twardym

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lukasnoob, Czerwiec 28, 2012.

  1. lukasnoob

    lukasnoob Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam wewnętrzny dysk twardy do xbox360 160gb jest podłączony juz od 3 lat dziala bez problemu do teraz a mianowicie kiedy próbuje wejsc na niego z poziomu dashbord tj: ustawienia pamieć itd...,, nie widzi mi dysku i tylko caly czas wyświetla sie animowane kolko ze szuka go i nic.Ale jak wchodzę do gry i wyskakuje i pytanie z którego napędu wczytać save game to normalnie bez opóźnień wyświetla mi moj dysk twardy i wczytuje sie profil normalnie......Co zrobic dlaczego nie moge na niego wejsc z poziomu dashboard ..ale juz po uruchomienie obojętnie jakiej gry dysk jest dostępny i wczytuje sie z niego wszystko..Co byście zrobili na moim miejscu .Zgory dziekuje za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  4. lukasnoob

    lukasnoob Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no właśnie odpaliłem xa i poszedłem oglądac film wróciłem i dalej nic ............
     
  5. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Zrób reset ustawień konsoli .
    Wejdź w system/ustawienia konsoli/dane systemowe i wpisuj LT,RT,X,Y,LB,RB,X,Y,GÓRA ,DÓŁ.
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    usun pamiec podreczna,odacz dysk na chwile
     
  7. lukasnoob

    lukasnoob Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja usunac pamiec podreczna
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    w opcjach pamieci cache
     
  9. lukasnoob

    lukasnoob Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie da rady nie wyświetla mi dysku w dashboard w opcjach caly czas go szuka.....................:((
     
Wczytywanie...

Poleć forum