1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Binary Domain-iMars problem

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez kleszczu290, Luty 24, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kleszczu290

    kleszczu290 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, mam problem-nagrałem tą wstawkę wg sposobu patch-owania topology by działała pod lt 2.0 i podczas grania pojawia się problem z autoryzacja płyty. Czy ktoś miał już taki problem z tą wstawką? Problem podobny jak miało to miejsce z Forza Motorsport 4. Czy wie ktoś jak rozwiązać go?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28050
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Ihasem nagrywana?
    Z tego co wiem to CIV ma tylko forza 4.
     
  4. sto

    sto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam dokladnie ten sam problem co kolega, macie jakies rady?
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Prawdopodobnie wasze DashBoard'y są w wersji wyższej niż 13604, dlatego nie działa po instalacji na dysku (błąd autoryzacji). Nie da się cofnąć DashBoard'a, więc jeśli chcecie grać z dysku musicie kupić iHAS'a.
     
  6. sto

    sto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki za rade, ale mam jeszcze jedno pytanie. włożyłem tym razem oryginalną płytę i nadal wyrzuca mi, że jest problem z autoryzacją płyty... ??? może na to macie jakąś rade?
     
  7. kurczak80

    kurczak80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    339
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Lubawka
  8. kleszczu290

    kleszczu290 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mój dash to 13599 i LT+ 2.0. Nie nagrywałem na ihas'ie bo go jeszcze nie posiadam. dziś ściągnę inną wstawkę i sprawdzę o co chodzi...jest to druga gra po Forza 4 co wywala mi ten problem więc nie mam pojęcia dlaczego...wszystkie pozostałe nowości hulają bez najmniejszego problemu więc chyba laser można spokojnie wykluczyć.
     
  9. sto

    sto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dokładnie taka sama sytuacja, powiem wam więcej. Forza chodziła dopóki nie zainstalowałem jej na dysku i później przy przepuszczaniu przez nxe2god przy okazji innej gry sie spatchowała. Kiedy binary wyrzucił mi problem z autoryzacją identyczny problem pojawił się z Forza. mam obydwie gry na oryginałach (gryginał binary zorganizowałem później) obydwie gry z oryginałami w napędach zgłaszają problem z autoryzacją. odinstalowywałem gry z dysku ale nie pomogło. To nie problem napędu, bo inne gry śmigają jak złe. jutro zrobie update dasha i powiem czy pomogło.
     
  10. kleszczu290

    kleszczu290 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Rozwiązałem problem.nagrałem wstawkę z oznaczeniem JPN i wszystko hula aż miło;-) z tego wynika że wstawka iMars sprawia problemy u coniektórych w tym u mnie...:)
     
  11. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28050
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Problem rozwiązany.
    Zamykam.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. CinderellaMan
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    393
  2. CinderellaMan
    Odpowiedzi:
    10
    Wyświetleń:
    903
  3. mikerpl
    Odpowiedzi:
    6
    Wyświetleń:
    1207
  4. Tr1SH
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    1046
  5. Hawok
    Odpowiedzi:
    15
    Wyświetleń:
    4332
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum