1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Binary.Domain.JPN.RF.XBOX360-Caravan

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez Turin, Luty 15, 2012.

  1. Turin

    Turin Ryżownik Ryżownik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    281
    Polubienia:
    296
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    [​IMG]

    Region: Free
    Język: ENG
    Abgx360: http://i.imgur.com/sJgp5.jpg
     
    1 osoba to lubi.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. night&day

    night&day Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to jest wersja dla LT 3.0 ?
     
  4. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    grał ktoś warte to coś?:)
     
  5. Turin

    Turin Ryżownik Ryżownik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    281
    Polubienia:
    296
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Tak.
     
  6. night&day

    night&day Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    są dialogi są angielsku czy tylko po japońsku?
     
  7. Turin

    Turin Ryżownik Ryżownik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    281
    Polubienia:
    296
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Angielski dubbing i napisy. Zresztą jest o tym info w pierwszym poście :)
     
  8. WSZtm

    WSZtm Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    193
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    W tej grze 70 % to sceny filmowe a 30 % gry..... Dobrze, że można pomijać sceny
     
  9. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zassalem gierke i przy pierwszej probie nagrania sie nie udalo, wyczysc plytke szmatka,,, Wina plyty czy zle iso???????

    Prosze o rade , zalaczam screen [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zalpewne nie ten flash do tej gry

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  11. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Prosze o konkretne odpowiedzi a nie o domysly :) ... Mam lt 2.0 prosze zobaczyc na zdjecie i podpowiedziec czy jest dobry..DZIEKUJE po 1000kroc:)
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak powinien wyglądać log abgx'a pod LT 2.0. Jak masz wyższego Dash'a od 13604 to nie możesz instalować gier XGD3 na dysku bez iHAS'a.
     
  13. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ok. dzieki. widocznie cos z plytami mam nie tak bo juz 2 upalilem , kupilem na allegro 10 szt w tubie i byly rozpakowane i kazda miala malutkie ryski ( widocznie to bya przyczyna)mam 13604 i na dysk moge isnstalowac
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Kup jednego Verbatim'a i sprawdź czy się nagra. Jak nie to nagrywarka pada.
     
  15. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    niestety, znow porazka, kupilem verbatim i przy 48% podczas nagrywania clone cd wykryzczal OH NO :):) i sie nie nagralo ..juz nie wiem co robic..nagralem ta nagrywarka juz okolo 150 gier na xsa i nigdy nie bylo problemow..
     
  16. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Gry XGD2 normalnie nagrywa? Jeśli wywala błąd w połowie nagrywania to może znaczyć, że coś jest nie tak z LayerBreak'iem. Sprawdź czy masz ustawiony w ImgBurn'ie na "Calculate Optimal" i czy w pliku .dvd jest "LayerBreak=2133520".
     
  17. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nigdy nie mialem problemow z nagrywarka.. Gier XGD3 tez bardzo duzo juz nagralem na niej i wszystkie chodzily , na binary domain juz upalilem 4 plyty ( 3 platinium i jedna werbatim) abgx jest taki jak w zalaczniku .. 3 plyty sie nagraly ale po wlozeniu do konsoli na dwoch nic sie nie pojawia ( zero reakcji na jednej pojawia sie komunikat zeby wyczyscic plytke a vernatima wywalilo przy 50% podczas nagrywania,,Juz sam nie wiem co robic bo super gra a nie moge jej nagrac.
    Nagrywam od zawsze tylko w cloneCD nigdy nie uzywalem imgburna a pliki dvd maja dobry Layer


    Adamie dziekuje bardzo za rady i poswiecony czas..
    Gdyby to nie stanowilo problemu prosze wklej mi linki do poradnika jak dobrze ustawic ABGX oraz imgburna dla GIER XGD3 tylko na konsole z LT 2.0 ..
    dziekuje
     
  18. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    http://xboxforum.pl/artykuly-f31/[t...treme-lite-touch-3-0-a-120365.html#post942283
    W abgx'ie zaznaczasz opcję "Disable writes", żeby sprawdzić czy obraz nie jest zepsuty, ale z tamtego screen'a wynikało, że jest ok.
     
  19. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    dzieki.. sam juz nie wiem co jest bo wychodzi na to ze wszystko jest ok w abgx i w clone cd tez nic si enie przestawia procz opcji nagrywaj do osiagniecia.. no chyba ze mi nagrywarka juz pada w laptopie bo podczas nagrywania czesto wydaje dziwne odglosy ...sprawdze na drugim laptopie i dam znac pozniej albo jutro
     
  20. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Spróbuj nagrać w ImgBurn'ie z zaznaczonymi wszystkimi opcjami z poradnika.
     
  21. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nigdy nie uzywalem IMGBURNA , musze go ustawic tak jak jest w poradniku krok po kroku pod zdjeciami z ustawien ABGX... bo tam pisze o nagrywaniu pod lt 3 dlatego pytam.. czy tak samo sie ustawia w obu przypadkach imgburna..
     

Poleć forum