1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bioshock 2 iXtreme 1.6.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DreamDay, Luty 26, 2010.

  1. DreamDay

    DreamDay Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , mam mały problemik, sciagnołem wersje gry BioShock.2.PAL.XBOX360-DNL spatchwałem obraz do wave 3, nagrałem w Imageburn obraz, wszystko ładnie pięknie poszlo, gdy wkładam wypaloną płytke do xboxa gra się nie uruchamia jest tylko Wysuń/Zamknij.

    Drugi sposob nagralem czysty obraz taki jaki byl czyli w wave 4 i to samo jest,płytka mieli mieli i pokazuje się napis Wysuń/Zamkni

    Co trzeba zrobić aby odpalic tą gre?? mam dopiero 2 dzień konsole i jestem zielony w tych sprawach:)

    Jesli chodzi o patchowanie posłużylem się poradnikiem na tym forum programem 360WavePatcher

    posiadam Xbox 360 Arcade iXtreme 1.6.0 napęd Lite-On

    Help konsolowcy :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Spróbuj włożyć, wyjąć (x'em z tego co pamiętam) i włożyć jeszcze raz, mi to zazwyczaj pomaga bo pat****e gry tak samo więc nie widze innego powodu
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nagrywasz plik .dvd, a nie iso. To jest powodem takiego zachowania.
     
  5. DreamDay

    DreamDay Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to wkońcu jak mam nagrywać? w poradniku jest napisane aby nagrywać plik dvd.
     
  6. Demol

    Demol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    165
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dobrze nagrywasz, nagrywa się plik .dvd. Patchowane gry lubią czasem trochę świrować, spróbuj włożyć płytkę kilka razy.

    PS: Na jakich płytkach nagrywasz? Ja takiego problemu nigdy nie miałem na Verbatimach, a na innych typu Platinium i owszem ;)
     
  7. DreamDay

    DreamDay Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywam na Maxell i to może byc powodem? hmmm w takim razie jutro sprubuje na Verbatimach i dam znac
     
  8. sroxer

    sroxer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    I Ty się dziwisz? Maxell to syf... Only Verbatim :p
     
  9. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    sroxer,jeżeli on ma zamiar grywać z dysku to nie ma najmniejszego sensu wypalać na verbatim.W takim wypadku może na byle jakim syfie.No chyba że gra bez dysku to wtedy ma dość duże znaczenie.Maxelle to też dobre płytki więc raczej w tym winy nie widze.

    Spróbuj nagrać inny obraz gry.Możliwe ze z tym jest cos nie halo.
     
  10. DreamDay

    DreamDay Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    teraz nagralem jeszcze inną gre The Saboteur wkladam plytke, wyskakuje mi obrazek gry w tym kwadraciku i jest napisane zagraj w gre, ale gdy klikam A pokazuje sie czarny ekran i potem wyskakuje zeby przeczyscic plyte albo uruchomic ponownie konsole i tak za kazdym razem, nie chce mi gry wczytac
     
  11. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Spróbuj na innym kompie nagrać, w moim przypadku ten błąd był spowodowany nagrywarką, wymieniłem LG na Benka i śmiga :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum