1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bioshock 2 problem z "sejwami"

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Sawran, Luty 25, 2010.

  1. Sawran

    Sawran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, mam taki problem, konsoli nie mam podłączonej do internetu i nie wiem czy to może być tego powód ale gra usuwa mi "sejwy" Tzn. po pewnym czasie zaczynam grę sporo wcześniej niż skończyłem. Miał ktoś z tą grą taki problem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Demol

    Demol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    165
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    1. Na czym zapisujesz stan gry ? (dysk, karta pamięci, pamięć wewnętrzna)

    2. Zapisujesz grę ręcznie czy używasz tylko autosave?

    3. Wczytujesz ręcznie czy bierzesz "continue", bo przy konsolach odłączonych od netu po wyłączeniu zasilacza data w konsoli się resetuje i konsola często myli najnowszy save. Dlatego lepiej wczytywać zapis gry ręcznie.
     
  4. Sawran

    Sawran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1. Na czym zapisujesz stan gry ? (dysk, karta pamięci, pamięć wewnętrzna)
    * HDD 120GB BEVS

    2. Zapisujesz grę ręcznie czy używasz tylko autosave?
    *Ręcznie

    3. Wczytujesz ręcznie czy bierzesz "continue", bo przy konsolach odłączonych od netu po wyłączeniu zasilacza data w konsoli się resetuje i konsola często myli najnowszy save. Dlatego lepiej wczytywać zapis gry ręcznie.
    *Continue, ale próbowałem wczytać ręcznie a i tak żaden save nie był tym w którym zakończyłem rozgrywkę.
     
  5. Demol

    Demol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    165
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No niestety jeśli zapisujesz i wczytujesz grę ręcznie to nie mam pomysłu co może być powodem. Możliwe że coś z dyskiem, ale co to Ci nie powiem bo nie siedzę w tym temacie.
     
  6. Yetan

    Yetan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    250
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja w BioShock'u (jedynce) po wybraniu opcji "Continue" nie przenosi mnie do miejsca, w którym ostatnio skończyłem rozgrywkę. Ręczne ładowanie zapisu gry działa.
     
  7. Sawran

    Sawran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki za wskazówki, właśnie pokasowałem wszystkie zapisy prócz aktualnego, na koniec gry go nadpisze najnowszym stanem gry i jutro wieczorem odpalając konsole zobaczę czy wczyta się prawidłowy moment.

    Pozdrawiam
     
  8. konrad767

    konrad767 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    128
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Elo ja mam tak samo miałem ponad 4h gry teraz włączam a nie ma tego save :(
     
  9. shadowekpro

    shadowekpro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może w bioshocku jest tak, ze nie da sie wczytywać ręcznie
     
Wczytywanie...

Poleć forum