1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

BioShock: Infinite (2013) XBOX360-COLMPEX

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Marzec 23, 2013.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: BioShock.Infinite.XBOX360-COLMPEX
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Wszystko działa jak należy wypalone ihasem instaluje się na dysku.
     
  4. maka2020

    maka2020 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam problem z nowym BioShockiem. Wypaliłem go zwykłą nagrywarką (nie ihas). Mam LT 3.0. Użyłem tricku mp3 (puściłem muzykę podczas instalacji i podczas włączania gry), ale pojawia mi się błąd autoryzacji dysku. Inne gry (np. Asasyn 3) działają ok z trickiem mp3. Ktoś wie o co chodzi?
     
  5. kurczak80

    kurczak80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    339
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Lubawka
    Pewnie gra ma CIV-a coś jak w forzy4 i kilku innych. To najprawdopodobniej przyczyna twoich problemów.
    Tym bardziej że kolega Fuks ma wypalone ihasem i śmiga.
     
  6. maka2020

    maka2020 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jest jakieś rozwiązanie, które nie wymaga zakupu ihasa?
     
  7. adamk4

    adamk4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stalowa Wola
  8. Zendeman

    Zendeman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    Na CIV-a jedynym rozwiązaniem jest ihas niestety. Mi też nie działa zwykłą nagrywarką. Ale z tego co pamiętam to CIV powodował że w innych grach też była autoryzacja dysku, a tu tego u mnie nie ma. Więc bardziej przypomina mi to fife 13 nić CIV.
     
  9. yago13

    yago13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    246
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Ja mam lt 2.0 bez problemu dograłem topologie nagrane ihas rew b razem z programem C4E’s BurnerMAX Payload Tool v0.15 i wszystko śmiga idealnie.
     
    1 osoba to lubi.
  10. bonku866

    bonku866 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    Ja mam Taki problem przepuszczam przez abgx obraz i wyswietla mi sie na koncu taki komuniikat: ,,Any dvd style corruption was not detected game CRC = 9G8E1DD2 " wypalilem ihasem juz 2 plytki i wyswietla ze nie autoryzowany dysk :/ wogole nie widzi gry w napedzie :/ Kupe gier wypalilem tym ihasem i to 1 taki przypadek pomozcie :(???
     
  11. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    To nie jest błąd tylko informacja, że nie znalazło żadnego błędu w obrazie.
    Topologia dograna?
     
  12. Damian2121

    Damian2121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    A przez clone cd ktoś próbował?Bo słyszałem,że działa bez błędów.
     
  13. bonku866

    bonku866 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    Seth----> W abgx napisane ze topologia dograna :/ czyli rozumiem ze taki komunikat ma sie pojawiac?? Jutro jeszcze raz sprobuje wypalic i dam znac co i jak.
     
  14. busek

    busek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    ja również mam problem z autoryzacją dysku.
    nagrane zwykłą nagrywarką, z opcją turncate. Xbox przerobiony LT 3.0+. Gra normalnie odpala, ale w menu z startowym bo chwili wywala błąd autoryzacji dysku
    co tu zrobic by dzialalo? ;O
     
  15. Damian2121

    Damian2121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  16. busek

    busek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    Odpaliłem kolejny raz, udało mi się przejść przez menu startowe i odpaliłem grę
    Właśnie jestem na początkowym etapie, ale znajac zycie zaraz znowu wyskoczy błąd

    edit :
    a jak, wyskoczył, haha ;P

    Mi została 1 płyta, więc muszę poczekać aż ktoś znajdzie 100% pewne rozwiązanie
     
  17. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Jest 100% rozwiązanie - IHAS - 80zł to nie tak dużo a problemów zero. Gierka śmiga na LT 3.0 + iHas bez problemów
     
  18. banannba12

    banannba12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    153
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak bys nie nagral to bedzie zle bo jest zabezpieczenie civ ktoreog nie ominiesz bez ihasa
     
  19. Damian2121

    Damian2121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    A jak by nagrać na zwykłej nagrywarce jedną płytkę przez imgburn i dac overburn,zainstalować na dysk i nagrać drugą płytkę opcją turncate i nią uruchamiać grę?
    Na xbox360iso pisze,że tak działa.
     
  20. busek

    busek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    Słuchajcie pograłem teraz godzinkę bez problemu.
    U mnie błąd autoryzacji wyskakuje dopiero wtedy, jeżeli zatrzymam grę na ok 1 minutę, a tak to bez problemu śmiga, wiec jeszcze mozna wytrzymac ;)
     
  21. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    poprostu gra wymaga ihasa jak forza 4 ,dragons dogma , fifa 13 :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum