1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bioshock Infinite jednak po polsku!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez koozka, Marzec 25, 2013.

  1. koozka

    koozka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    78
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Polska wersja kinowa została wydana na PC. Kto kupił grę na steamie, może sobie w opcjach zmienić język gry na polski i cieszyć rodzimymi napisami. Oto dowód:



    Straszne zamieszanie z tą lokalizacją ;)

    Edit: Ciągle nic nie wiadomo na temat konsol.

    Żródło (pierwsze z brzegu): http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=75843
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    a jak sie to ma do wersji X?? Ew. czy da sie jakos napisy przerzucic maja RGH
     
  4. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Źródło albo kosz
     
  5. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    Azura zawieś temat bo to i tak jest związane z wersją na PC po prostu spolszczenie jest trzeba zmieniać coś w rejestrze ale to i tak dalej nie dotyczy wersji na x360
     
Wczytywanie...

Poleć forum