1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

BioShock: Infinite PROBLEM

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez odi, Kwiecień 20, 2013.

  1. odi

    odi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Dęblin
    Wczoraj wypaliłem bioshocka zwykłą nagrywarka. Gra włącza się, menu działa normalnie i gdy chce wybrać nowa grę to wyskakują dwa błędy (raz ten raz ten) "Brak autoryzacji dysku" oraz " Nie można odczytać płyty" grę nagrałem na płycie PLATINUM jak do tej pory nie miałem z nimi żadnych problemów. Czy ta gra ma jakieś zabezpieczenia które można obejść tylko ihasem ? dodam jeszcze że mam LT 3.0 a grę przepuszczałem przez abgx autofix level 3 ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    skoro sa takie bledy to najwidoczniej trzeba nagrac ihasem, a jeszcze jedno, instalowales ja na dysku?


    i edytuj posty...
     
  4. odi

    odi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Dęblin
    niestety nie mam takiej możliwości bo nie posiadam dysku
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    więc skoro wystepuje bląd autoryzacji to płyta ma zabezpieczenia, sprawdź jeszcze jakość nagranej plyty w nero disc speed
     
  6. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    bioshock słyszałem podobno ma civ, nie jestem pewnien jak tak wywała albo złe nagrałeś albo ihas jest potrzebny lub pay tools jak wolisz.
     
  7. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    Pisałem już w innym wątku, mam ten sam problem.. A gra nagrana ihasem ! Z odpowiednim firmwarem pod konkretna płytke.
     
  8. yago13

    yago13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    246
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Ja mam lt2.0 nagrane ihasem i nie ma problemu

    wysłane z C64
     
  9. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    Sorki nie doczytałem pierwszego posta ja mam problem z instalacja gry na dysku, gry samej jeszcze nie odpalałem.. Jak pisalem nagrane ihasem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum