1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bioshock infinite problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Gural32, Lipiec 22, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Gural32

    Gural32 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.Pobralem ostatnio bioshock infinite,jak wiadomo gra jest xgd3 i ma zabezpieczenie CIV.Za pierwszym razem jak nagrywalem ja na plyte nie wiedzialem o tym ze ma CIV i nagralem normalnie na zwyklej nagrywarce (wybralem opcje truncate),gra odpala sie ale wiadomo,po chwili grania wywala blad i konsola sie resetuje.Kupilem ostatnio plytki verbatim,znalazlem na forum sposob jak nagrywac gry xgd3 na 100% na zwyklej nagrywarce i mialy niby dzialac tez gry z zabezpieczeniem CIV,jednak gdy zmienilem topology 2.0 i wypalilem gre na plytke w konsoli nie chce sie wogole odpalic,tzn.pokazuje sie napis "uruchom gre",lecz nie ma loga gry jak to w kazdej grze wyglada,uruchamiam gre,jest czarny ekran przez moment i wyskakuje blad "nie mozna odczytac plyty 1.wytrzyj plyte miekka sciereczka 2.ponownie uruchom konsole"

    W konsoli mam chyba lt 2.0,poniewaz nowe gry musze odpalac za pomoca tricku z mp3,nie wiem jaki dash mam,ale ciekawi mnie glownie dlaczego gra wypalona normalnie sie wlacza,jednak konsola sie resetuje po chwili grania przez to zabezpieczenie CIV,ale nagrana juz sposobem zeby nagrac na 100% na zwyklej nagrywarce,nie chce sie wogole odpalic.

    Kolega nagral mi gre na nagrywarce ihas i sprawa wyglada tak samo,czarny ekran i po chwili blad.Jest ktos w stanie mi pomoc? Z gory dziekuje ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Azor

    Azor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Może jakiś problem z obrazem ??
     
  4. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  5. Azor

    Azor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nie spinaj się kolego po prostu się pomyliłem, nie można ??? To może napęd przerób na lt 3.0.
     
  6. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    zro spiny ;p

    też polecam jednak wgranie lt 3.0
     
  7. Gural32

    Gural32 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    juz sobie poradzilem,zainstalowalem gre na dysku nagrana normalnie,pozniej wkladam do napedu nagrana na 100% i dziala.Temat do zamkniecia ;)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum