1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Black Ops 1

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Adi90, Listopad 10, 2013.

  1. Adi90

    Adi90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam, mam zamiar kupić Black Ops 1 i mam pytanie czy dużo osób gra jeszcze na multi ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Anna1947

    Anna1947 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    CAMBRIDGE UK
  4. Mast3rOfGam3

    Mast3rOfGam3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poland
    ja bym bral battlefield'a 3 ew. jesli masz dysk i hajs to 4 :) multi w bf jest po prostu bajeczne... gra tez duzo ludzi, ale w bo1 tez sporo :) wybor zalezy od ciebie.
     
  5. Ziomalek53

    Ziomalek53 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    48
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    Już nie potrzebny jest dysk do bf4. Wystarczy pen albo pamięć 4gb w konsoli. Jest poradnik.
     
  6. Mast3rOfGam3

    Mast3rOfGam3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poland
    ooo nie wiedzialem ;o zaraz obczaje . no to jak masz hajs to kupuj bf :) nie 4, to 3.
     
  7. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Trzeba miec dysk

    Tylko na RGH! Najpierw doczytaj a potem dopiero komentuj

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  8. Mast3rOfGam3

    Mast3rOfGam3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poland
    i caly misterny plan w ***** ;x
     
  9. Adi90

    Adi90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    To nie wystarczy pendrive aby grać w bf 4 ?
     
  10. Mast3rOfGam3

    Mast3rOfGam3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poland
    tak. trzeba mieć specjalny dysk do xboxa. najmniejszy rozmiar na PHAT'a to 20gb a na SLIMKE 120... wiec dodatkowe koszty ;/ ten sposob dziala na gta 5, gdzie mozna skonfigurowac pendrive'a 16gb i jest git... a tu troszke z*****i ;/
     
  11. Adi90

    Adi90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    a nic nie wiadomo o jakimkolwiek patchu poprawiającym ten błąd ?
     
  12. Mast3rOfGam3

    Mast3rOfGam3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poland
    raczej takio nie bedzie...
     
  13. Adi90

    Adi90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    No cóż dzięki za pomoc będę musiał skombinować jakiś dysk żeby pograć w BF4
     
  14. Mast3rOfGam3

    Mast3rOfGam3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poland
    widze ze masz slimke... poszukaj na allegro moze znajdziesz jakas tania uzywke 250 gb ~150zl. powodzienia :)
     
  15. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    &

    Do slima mozna kupic 20GB... Wystarczy wyjac z obudowy od fata...
    Kolejny taz, READ TEXT, PLEASE
    Cena takiego to okolo 50 zl

    To nie "błąd" - to zamierzona operacja, wejścia na pendrive w xboxie nie maja odpowiedniej prędkosci odczytu by plynnie wczytyeac textury czy cos w tym stylu.. Dlatego dysk jest wymagany

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  16. Ziomalek53

    Ziomalek53 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    48
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    Zaraz wam udowodnię że dysk nie potrzebny.

    Edit: Trzeba umieć google używać :p Tu macie odnośnik.
     
  17. Adi90

    Adi90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Tak ale to jest do RGH, a ja chce grać w oryginalne gierki
     
  18. Ziomalek53

    Ziomalek53 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    48
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    A możliwe, to przepraszam.
     
  19. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Albo przez multiplayer :p

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  20. Adi90

    Adi90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Multi też ale chyba na LT, a nie na oryginalnej gierce?
     
  21. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    ? Nie za bardzo rozumiem o co ci chodzi
    Na multi mozna grac na nie przerobionej i na Lt.
    Na Lt mozna grac na multi rowniez na piratach

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum