1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Black ops 2 na JTAG / Przycinki

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Jakub Nieścioruk, Listopad 25, 2012.

  1. Jakub Nieścioruk

    Jakub Nieścioruk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam

    1Mam pytanie do osób które grały w BO2. Czy wam tez w pierwszej misji, jak trzeba było zwiewać od żołnierzy to gdy się pojawiło ich duuuuuużo też wam lekko obraz zwalniał?

    2 pytanie odnośnie gier np. Hitman, Max Payne czy innych nowych gier, czasami wam też lekko obraz przycina. Jest to niezauważalne, ale czasami to widać. (Nie wiem może jestem przewrażliwiony).

    3. Grałem w BO 2 chyba z 30min pojawiły sie 3 czerwone diody konsola sie zawiesiła. Zresetowałem konsole , znowu 3 czerwone ale wszystko działało jak nalezy :D . 3 włączenie i wyłączenie konsoli działa jak należy. Grałem 2h dzisiaj i wczoraj nic sie nie zwiesiło. Mam sie martwic o moja konsole bo narazie to olałem ? :) Czytalem ze na jtagu moga sie pojawić od czasu do czasu takie zwiechy.

    Konsola jasper - 2008-08 + HDMI
    TV 42''
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    2008 08 to falcon. Wentyle nie szaleja za mocno ? Jezeli tak to wymien paste na prockach. Dla bezpieczenstwa lepiej obniz temperature na prockach o 10 stopni
     
  4. Jakub Nieścioruk

    Jakub Nieścioruk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak obniżyć ta temp. o 10 :) ?

    Wentyle nie bardzo, standardowo. Najbardziej pracują na takich grach jak BO2 itp.
    Przeczyscilem wnetrze konsoli, bylo duzo kurzu.
     
  5. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    W najnowszym dashlaunchu mozesz ustawic temp docelowe. Opis w dziale rgh
     
Wczytywanie...

Poleć forum