1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

black ops 2 nuketown zombies - problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Gumbasek, Grudzień 28, 2015.

  1. Gumbasek

    Gumbasek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemacie
    Jako zagorzały maniak coda zwłaszcza trybu zombi zależało by mi na urozmaiceniu w postaci kolejnych map. Nie stawiło to z problem z DLC takimi jak : revolution, Vengeance , uprising czy apocalypse. Tak mam RGH i wiem ,że trzeba dodać do folderu 00000002 w 415608C3. Jednak w przypadku map Nuketown czy tam season pass to nie skutkuje. Po prostu nie wykrywa plików pomimo wszelakich sposób tak jak wgrywanie poprzez Horizon i na pendriva i dalej na HDD. No i odblokowałem w XM360. Dlatego jesteście moją ostatnią nadzieją na odpowiedź jak tego dokonać? Czy trzeba coś zmieniać w plikach lub wgrywać coś jeszcze? No i dodatkowe pytanie czy poza tymi DLC są dostępne inne dodatki typu skórki broni czy mody? Dziękuję i z niecierpliwością czekam na odpowiedź.
     
    Ostatnia edycja: Grudzień 28, 2015
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Wgrałeś TU ?(Tittle Update)

    Wysłane z mojego MX5 przy użyciu Tapatalka
     
  4. Gumbasek

    Gumbasek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Już wcześniej posiadałem najnoweszę wersje aktualizacji nr 18 pobraną poprzez Aurorę to coś zmienia?


    Chyba jednak nie, bo celowo usunąłem po czym pobrałem jeszcze raz nic to nie zmieniło
    :(

    Czy możliwe ,że owe DLC nie da się wgrać na konsole z RGH?

    Czy problemem może być przeczyna że gre mam w good?

    Jakby ktoś mógł napisać krok po kroku jak tego dokonać byłbym wdzięczny może coś pominąłem.
     
    Ostatnia edycja: Grudzień 28, 2015
  5. Gumbasek

    Gumbasek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To jak jest ktoś w stanie pomóc bardzo zależało by mi na tym
     
  6. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Spróbuj z wersja xex i starszym TU

    Wysłane z mojego MX5 przy użyciu Tapatalka
     
  7. kenway11

    kenway11 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2015
    Posty:
    62
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    na youtube jest filmik z linkiem do tej mapy na rgh, dziala bo sam pobralem
     
Wczytywanie...

Poleć forum