1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Black Ops 2 - Polish Vodka błąd autoryzacji

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez ziutas, Grudzień 1, 2012.

  1. ziutas

    ziutas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam.
    Mam problem z Black Ops 2. Gra sprawdzona ABGX, nagrana ihasem wg tutka na forum, płyta przeszła weryfikację. W konsoli mam lt3.0. Inne gry xgd3 chodzą bez problemu, a tutaj mam komunikat z miękką ściereczką przy instalacji na 0%, a przy włączeniu gry po chwili błąd autoryzacji płyty. Myślałem, że źle nagrałem i zrobiłem to jeszcze raz. Nie pomogło. Udało mi się uruchomić grę przeskakując menu i filmiki, ale przy filmach znowu mam błąd autoryzacji. Dash mam najnowszy.
    Macie jakiś pomysł na to?



    OBEY ZIUTAS !! <=> GT-S5660 with Tapatalk...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ziutas

    ziutas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Black Ops 2 - Polish Vodka błąd autoryzacji

    Up!
    Nie ma nikt pomysłów?

    OBEY ZIUTAS !! <=> GT-S5660 with Tapatalk...
     
  4. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    a) słaby laser konsoli
    b) słaba jakość nagrania przez co nie możesz nic zrobić: ani zagrać, ani zainstalować gry

    Rozwiązanie nr1: sprawdź jakość nagrania tej gry programem CDSpeed SE3, minimum to 60% żeby gra działała, na XBL zalecane jest 95%.
    Rozwiązanie nr2: jeśli jakość nagrania będzie zła, nagraj gry w Trybie Awaryjnym ( system nie zżera aż tyle pamięci RAM i nagranie jest lepsze )
    Rozwiązanie nr3: jeśli jakość nagrania jest dobra, wyszyść / wymień laser w napędzie konsoli.
     
  5. ziutas

    ziutas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Black Ops 2 - Polish Vodka błąd autoryzacji

    A jeśli to byłby laser, to nie powinno się tak dziać z innymi grami? Jutro sprawdzę jak płyty nagrane i dam znać.

    OBEY ZIUTAS !! <=> GT-S5660 with Tapatalk...
     
  6. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    sprawdź czy aby napewno w ustawieniach imburn w booktype masz zaznaczone dvd+r dl media eeprom i dvd-rom. miałem ten sam problem z tą kopią i też wywalało przy instalacji. z jakiegoś magicznego powodu odznaczają sie te ustawienia w imgburn. a jeśli to nie pomoże to patrz jakość nagrania
     
  7. ziutas

    ziutas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Black Ops 2 - Polish Vodka błąd autoryzacji

    Ustawienia imgburn dla pewności sprawdziłem przed nagraniem drugiej płyty. Jakoś nagrania to 84%, przy czym do 50% wynosiła 93%, a potem spadła na 84%

    OBEY ZIUTAS !! <=> GT-S5660 with Tapatalk...
     
  8. Drozdzol_24

    Drozdzol_24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie mam poważny problem mianowicie pobrałem grę Black Ops 2 - Polish Vodka i dogrywam topology pod lt+ 2.0 i zawsze sprawdzałem obraz przed nagraniem jak w tym http://i1054.photobucket.com/albums/s496/adam34689/SprawdzanieobrazupodLT20.jpg i jak pokazywało mi The first 12 sectors of topology data are blank to zawsze oznaczało że topology się prawidłowo dograło teraz jak robie wszystko tak samo zawsze pokazuje mi Topology data is currently verified tak jak by nie dograło topology pod lt+ 2.0 pisałem na forum kazali mi tylko dograć topology pod 2.0 i nagrywać nie przepuszczać przez abgx po dogra mi topology pod lt+ 3.0 ale ja w abgx zaznaczam opcje disable write także nie dogrywa lecz mnie informuje tylko pod jakie lt+ jest przygotowany obraz przed wypaleniem i co najlepsze nie moge dograć topology pod lt+ 2.0 żeby w abgx jak sprawdzam pokazywało mi komuniukat na czerwono The first 12 sectors of topology data are blank a nie na zielono Topology data is currently verified i tak też mam z Hitmanem nowym jak chce z lt+ 3.0 ma 2.0 zrobić nie da rady zmienić topology a jak nagram wyskakuje komunikat płyta nie obsługiwana pomoże ktoś!! wrzucam screen po dograniu topology pod lt+ 2.0 sami zobaczcie View image: Bez tytułu
     
  9. NORBIKO

    NORBIKO Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    warszawa
    nie wiem jak nagrywacie ja nagrałem tą grę normalie ichaesm lt 3.0 na webatimach i smiga
     
  10. ziutas

    ziutas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No właśnie, nagrałem tak samo jak każda inna grę xgd3. Wszystko inne działa, a BO2 nie chce. Teraz nie mam płyt i nie zapowiada się, żebym miał w najbliższym czasie. Ale ściągnę drugi obraz i kiedyś sprawdzę...

    OBEY ZIUTAS !! <=> GT-S5660 with Tapatalk...

    Wiem w czym problem. Obraz był.jakiś lewy. Ściągnąłem drugi raz z innego źródła i chyba będzie dobrze. Właśnie się instaluje :D już 12%.

    P.S.
    Temat będzie do zamknięcia.

    OBEY ZIUTAS !! GT-S5660 with Tapatalk...


    Alert Nie pisz post pod postem. Korzystaj z opcji edycji. #ESLORD

     
Wczytywanie...

Poleć forum