1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Black Ops 2 wyzerowane statystyki :/

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez roch0, Styczeń 29, 2013.

  1. roch0

    roch0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Poznań
    Otóż problem jest następujący, kupiłem sobie DLC do BO2 i grałem w nie ze 2 godzinki po czym wyłączyłem konsolę. Po godzince znów uruchomiłem konsolę i gierkę, ale gdy włączyłem multiplayer, wyskoczyło mi okienko z komunikatem że moje statystyki zostały wyzerowane. Nie straciłem nic poza diamentowymi kolorami na shotgunach, wszystkim odblokowaniami broni i perków oraz tokenami prestiżu.


    Proszę o odpowiedź czym to może być spowodowane oraz jak można to naprawić ?

    Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    pewnie jesteś za dobry :)
    tak na serio to było to już z nie jednym COD gdzie zerowały się staty.
     
  4. roch0

    roch0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Poznań
    Odp: Black Ops 2 wyzerowane statystyki :/

    A co mogę z tym zrobić ?

    Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2
     
  5. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    nic, statystyki masz na serwerach a nie na HDD. Napisz najlepiej do Kotticka aby ci to jakoś wynagrodził :)
     
  6. roch0

    roch0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Poznań
    Odp: Black Ops 2 wyzerowane statystyki :/

    Napisałem do Activision, zobaczymy co zrobią ;-)

    @EDIT dla osób które lubią się pośmiać z CODa lub Activision/Treyarch.

    http://imgur.com/a/6N8la

    @DOWN tak, ten link pokazuje to co mi się stało.

    Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2
     
  7. MatthewHEAT

    MatthewHEAT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lublin
    Jeśli ten link pokazuje co ci sie stało, to ja się przyłączam - ja mam to samo. Miałem komunikat, że jakiś błąd 7032 czy coś w tym stylu i że statystyki mam mieć wyzerowane, a tak naprawdę to mi te staty zwaliło, mam napisane, że np. jednym nalotem zabiłem prawie 2 miliony ludzi, owszem jestem dosyć dobry ale bez przesady... ;) jak na załączonym obrazku, podobno wezwałem taką ilość EMP że nawet nie jest to już liczba, no cóż. Treyarch i tyle. [​IMG]

    Edit, aby to naprawić wziąłem reset statystyk a szkoda, bo byłem już Mistrzem Prestiżu... :)
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum