1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Black Ops 2 zmiana statusu logowania

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez piotrekali, Grudzień 22, 2012.

  1. piotrekali

    piotrekali Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Mars
    Witam od jakiegoś czasu mam problem z blak ops 2 ,mianowicie jak gram w multi wyskakuje mi komunikat zmiana statusu logowania odłączono od usługi xbox live. Po wyjściu do interfejsu konsola automatycznie się loguje do live.Czasami jest to tak nasilone,że mnie rozłącza co 10 minut. Chciałbym się dowiedzieć czy u innych również występuje taki problem ? Zaznaczę że konsola podpięta kabelkiem i od strony sieci wszystko ok.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Przenoszę do działu XboxLive
     
  4. piotrekali

    piotrekali Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Mars
  5. 4Fun

    4Fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    196
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Odp: Black Ops 2 zmiana statusu logowania

    Jaki usługodawca? Prędkość?

    ZaTapatalkOwane z Samsung Galaxy Y
     
  6. mlont

    mlont Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zabrze/Kraków
    Oryginał? Jeśli nie masz odpowiedź, ode mnie znajomi z przeróbkami mają a taki problem
     
  7. piotrekali

    piotrekali Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Mars
    Usługodawca Toya net 16 mb,s

    Tak gra jest oryginalna, konsola nie przerobiona
     
  8. BiohazardBMW

    BiohazardBMW Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Czerwieńsk
    Witam nie martw się nie tylko Ty tak masz ostatnio nasz kochany live nawala takie komunikaty i zrywanie połączenia to norma od pewnego czasu.
     
    1 osoba to lubi.
  9. piotrekali

    piotrekali Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Mars
    Dzięki za info ja mam tak od miesiąca :grumpy:
     
  10. piotrekali

    piotrekali Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Mars
  11. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    wina może być serwerów przeciążony lub u ciebie pingi są za wysokie i cie wywala. I xbox live czasami zrywa połączenia jakieś problemy zapewne.
     
  12. piotrekali

    piotrekali Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Mars
    to że serwery przeciążone to możliwe, a ping u mnie raczej dobry do Londynu z centrum Polski na poziomie 45ms.
     
  13. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    raczej bym na serwery stawiam xbox live jak zerwie raz w ciągu dnia to jest dobrze połączenie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum