1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Black Ops 3 Zombie

Temat na forum 'Pomoc Pytania Problemy' rozpoczęty przez trolek24, Maj 4, 2016.

  1. trolek24

    trolek24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam
    Mam takie pytanie, czy w trybie zombie zdobywa sie poziomy (PD) jesli gra sie solo lub na splitscreenie oraz czy wystarczy tylko ze mam konsole podłączona to live aby zdobywac lvl czy jak jest offline tez sie je zdobywa?
    Pamietam że w Black ops 2 zdobywało sie poziom jeśli grało sie multiplayer z innymi osobami a jak sie odstawilo gre to ten poziom z czasem spadał.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. marek1212

    marek1212 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Tak zdobywa się poziomy PD oraz prestiże grając solo i jak ustawisz sobie z kumplem na prywacie. Jednak musisz być online. Niestety nie wiem jak jesteś offline ponieważ nie sprawdzałem.
     
    trolek24 lubi to.
  4. trolek24

    trolek24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    A mam jeszcze takie pytanie.
    Jesli gram w split screen na multiplayer 1vs1(nie wiem jak inne tryby) to po bokach mam takie dwa czarne paski czy to moze być wina tego ze mam tv ustawione na 720p?
     
  5. BuRRRza

    BuRRRza Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    878
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnobrzeg
    Nie. Tak już jest i zmienić się tego nie da. Po prostu gra na pełnym ekranie na split screen prawdopodobnie by nie wyrobiła stąd te ucięcia
     
  6. trolek24

    trolek24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Mam konsole podłączoną do live i kiedy gram sam nie przez neta ( nie mam gold ) to mi nie nabija poziomów czy tak ma być ? i jak to jest jeśli bym grał na split screen czy tez mi nie nabija poziomow?
     
Wczytywanie...

Poleć forum