1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Black Ops a LT+ 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pokora96, Październik 4, 2011.

  1. Pokora96

    Pokora96 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siema, do tej pory grałem w Call of Duty Black Ops na przeróbcę LT+ 1.1. Wkrótce jadę przerobić na 2.0, czy będę musiał nagrywać Black Opsa od nowa na płytę?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Tak, przelatujesz abgx i wypalasz.
     
  4. Kubiak007

    Kubiak007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    przylacze sie do pytania, czemu bedzie musial przeleciec abgxem ? Przeciez LT 2.0 powinno miec 'gdzies' ap 2.5
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jest to bardziej zwiazane z dashem niz przerobka
    do dasha 13xxx sa inne ap 2.5 niz do 12xxx
     
  6. Pokora96

    Pokora96 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ale dlaczego znowu będę musiał robić od nowa to samo? Przecież już tego Black Opsa puszczałem przez Abgx...
     
  7. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    ale do starszego dasha, nie rozumiesz? Napisał ci wyżej kolega
     
  8. Pokora96

    Pokora96 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wiem, sry nie zauważyłem.
     
  9. Kubiak007

    Kubiak007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Panowie a jak puszczalem tydzien temu Modern Warfare 2 przez Abgx to bedzie smigalo na LT 2+ ? mam 1.1 jak kolega wyzej i Black Ops dziala, ale MW 2 nie dash ten przedostatni
     
  10. esej

    esej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy to się tyczy tylko tych gier czy ogólnie wszystkich??
     
Wczytywanie...

Poleć forum