1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Black Ops - A nowy dashboard.

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez _DaRkNeS_, Listopad 1, 2010.

  1. _DaRkNeS_

    _DaRkNeS_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2009
    Posty:
    300
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Czy gra działa na beta dashboard ? czytałem ze niby ma ssv1 ale ile w tym prawdy "sami wiecie" pozdrawiam i z góry dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. szem

    szem Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    W-Wa
    nie wiem ja już kolejną wersje ściągnałem od marvela i nie działa - w sensie ze abgx mówi że to nie iso dla xboxa
     
  5. szczygiell87

    szczygiell87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. A jak sprawa wygląda z iXtreme 1.61? Trzeba przerabiać Black Ops do wave 4 albo 3? Pozdro.
     
  6. Bis

    Bis Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    372
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jeżeli masz starą przeróbkę to wave oczywiście zmienić musisz.
    Gra podobno nie woła nowego dasha, lecz nie wiem jak jest gdy ktoś ją odpali na nowym, czy będzie podobna sytuacja jak z fable.
     
  7. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Gra na 100% nie woła o aktualizację na pewnym trackerze ludzie piszą, że im działa normalnie.
     
  8. syfon12

    syfon12 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli jak mam iextreme LT i nowy dash beta to powinno pojsc? Oczywiscie nie gram online wogole.
     
  9. sebpl

    sebpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolsztyn
    ODWROTNIE. Gra zadziała jak NIE BĘDZIESZ miał nowego dasha. AP2.5 oflaguje konsolę na nowym dashu.
     
  10. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    Gra dziala na 9199 !!!!
     
  11. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Tytuł topicu nie brzmi : Czy gra działa?
    Tytuł topicu brzmi : Black Ops - A nowy dashboard.
    A twój dash to starsza wersja, więc po jaką cholerę smiecisz?
    Czy wam tak trudno czytać ze zrozumieniem i ciężko powstrzymywać się od spamowania? Przerażają mnie już te tematy i posty. Za cholerę nie mogę dowiedzieć się czegoś konkretnego
     
  12. RAKUPL23

    RAKUPL23 Banned

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Strzelce Krajeńskie
    ja mam nowego dasha jutro moge coś napisac bo mi sie ściąga i jutro bede miał dopiero ;]
     
  13. dawajrowa

    dawajrowa Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No to jesteś kretynem bo wersja MARVEL nie istnieje a to co znów ściągasz to fake

    // Za obrazę użytkownika dostajesz 5pkt WARN! Jeszcze jeden taki ruch i poleci BAN niech to będzie przestrogą zanim następny użytkownik obrazi innego!

    #jakubkameleon
     
  14. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Też się dziwiłem skąd on od MARVELA ma jak taka wstawka nie istnieje .
     
  15. _DaRkNeS_

    _DaRkNeS_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2009
    Posty:
    300
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    O czym wy piszecie ? nie masz gry to co mnie obchodzi ze mi jutro powiesz, tak samo reszta proste pytanie.
     
  16. dawajrowa

    dawajrowa Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie on pierwszy jakiś idiota puścił ścieme że wersja MARVEL ma napisy PL :lol:
    3 dni temu był fake na xbox360iso właśnie od MARVEL ale widze że ludzie nie znają angielskiego i nie wiedzą co pisze w komciach
     
  17. michaas

    michaas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    proste do Wave 3 i działa nic wiecej nie róbcie prócz podłaczania do sieci bo jest SSv1.
    Dasza macie tylko bete wiec działa na niej i nie blokuje Xi 1.61 gdy bedzie ktoś miał full dasz to nie pogra bo blokuje FW i tyle.
    Oczywiście polecam jak zawsze bez Activation iso grac.Tym bardziej na tej grze i fable :)
     
  18. regeman85

    regeman85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    316
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ? co blokuje? nowe call of duty idzie na nowym dashu na oficjalnej wersji sciagnietej z xbox live
     
  19. _DaRkNeS_

    _DaRkNeS_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2009
    Posty:
    300
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    @regeman85

    I właśnie na taką odpowiedz czekałem, dzięki rozwiałeś me wątpliwości bo dziś aktualizowałem dasha i jutro spokojnie wypalę pozdrawiam. :)
     
  20. BratJana

    BratJana Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a sprawdzailiście tym jakims programem czy macie flage? p.s. falbe dziala na nowym dashu i nie flaguje?
     
  21. Budziol

    Budziol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam iExtreme 1.6 (chyba Benq).
    Nie grałem na żadnej kopii przez live, jednak czasami aktualizowałem dashboard, sterowniki i pobierałem dema gier.

    Teraz zamówiłem pre-order Call of Duty Black Ops. Podobno sprawdza on zabezpieczenia i oflagowywuje konsolę.
    Czy jeśli będę grał w oryginalną grę CoD : BO na live też dostanę bana ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum