1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Black Ops abgx - czy mogę nagrywać? (skan)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez box, Kwiecień 29, 2011.

  1. box

    box Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam, chciałbym się dowiedzieć czy mogę nagrywać, na początku miałem wszystko zielone, potem zmieniłem wave4 na wave3 i teraz mam tak (nic innego nie zmieniałem) proszę nie usuwać tematu

    [​IMG]

    z góry dziękuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  4. box

    box Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no i jednak nie działa :/
     
  5. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    no tak tylko że Black Ops ma AP25 więc musisz mieć LT+ w napędzie i zmienić z powrotem Wave na oryginalny
     
  6. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Widzisz te błędy CRC na czerwono obraz jest zjechany.
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    zjechany to Ty .... :)
    obraz pachował na wave 3 czy 4 abx mu na prawił pfi video juz nie

    tak czy owak bez Lt+ nie odpali
     
Wczytywanie...

Poleć forum