1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Black Ops abgx czy nagrywac?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Erwin Sadowski, Lipiec 22, 2011.

  1. Erwin Sadowski

    Erwin Sadowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam problem z gierką CoD Black Ops. Po nagraniu gry wkładam płytkę do konsoli i wyświetla, że "nie rozpoznano płyty". Czy chodzi o to, że w nowszych aktualizacjach CoD: BO ma zabezpieczenia AP25?

    Proszę zwrócic uwagę na wątek dotyczący AP25:

    http://oi51.tinypic.com/2h8bwc9.jpg
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    jak masz najnowszą aktualizację tą co wyszła we wtorek to nie zagrasz bo nie ma nowych patchy, ale jak masz stary z końcówką 146 to przepuszczasz przez abgx i nagrywasz na nowo.
     
  4. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    No nie ,taka Ci nie pójdzie .
    Muszą być sektory AP2.5 dograne .
     
  5. Erwin Sadowski

    Erwin Sadowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy ktoś mi może dokładnie opisac co zrobic, jeżeli mam wgraną aktualizację z gry Crysis 2 ? Bardzo proszę o pomoc-bardzo zależy mi na tej grze :)
     
  6. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    A jaką masz przeróbkę ,bo dasha już wiemy .

    Wpisz w "szukaj" ustawienia abgx dla LT i tak ustaw u siebie .
    Jak będzie na zielono ,wypal i nocka nie twoja.
     
  7. Erwin Sadowski

    Erwin Sadowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wydaje mi się, żę 1.6 iXtreme, nie wiem jak dokładnie sprawdzic.

    EDIT: A jeżeli nie mam LT to i tak ustawienia tak ustawic? Jeżeli mógłbym prosic to proszę o link.
     
  8. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    To przykro mi ale nie ma szans .
    Musisz konsole - napęd przerobić .
     
  9. Erwin Sadowski

    Erwin Sadowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli na 100% nie da się zrobic, żeby działał ten Black Ops? :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum