1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Black Ops aktualizacja i okłądki gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mattix94, Kwiecień 1, 2012.

  1. mattix94

    mattix94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    chciałbym zaaktualizować black ops żeby móc miec multiplayer z botami ale podpinam kabel ethernet i nic z tego, znalazłem coś takiego XBOX 360 Update Center | Call of Duty 7 Black Ops ale jak z tego korzystać??
    I jeszcze te okładki podpinam kabel daje odśwież i nic z tego nie ma reakcji a zarasjestrowalem sie na tej stronie skąd pobiera więc nie wiem co jest źle,
    dodam że podpinam konsole do laptopa ethenrnetem a internet jest w laptopie przez wi fi moze w tym tkwi błąd ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. yankesmm

    yankesmm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Rozumiem że masz rgh? Czy w fsd na dole pokazuje Ci IP? czy są same zera 0.0.0.0.?
     
  4. mattix94

    mattix94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    pokazuje numer ip i własnie nic się nie zmienia od tego połączenia, czy jest na forum jakiś czynny poradnik jak patchować gry?
    I zapytam od razu do czego służy xm360?? :)
     
  5. yankesmm

    yankesmm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    manager wszystkiego co masz na dysku od sortowania gier i przerzucaniu ich po ftp, poprzez dodawanie TU, i na odblokowaniu gier XBLA kończąc.

    a odnośnie połączenia: chodzi Ci pogodynka?
    I sprawdź jeszcze w udostępnianiu połączeń w kompie czy masz wszystko odpowiednio zmostkowane.
     
  6. mattix94

    mattix94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    Skorzystałem ostatecznie z GaDaBama bardzo fajny program nie wiem czemu na forum nie reklamowany?:)
     
  7. rasm

    rasm Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam ten sam problem co kolega - nie pobiera mi okładek i nie działa też pogoda.
    Ustawiałem sieć na automatyczne pobieranie IP i ręcznie, przez kabel i po WiFi, ale nie działa odśwież i okładki się nie ładują.
    Jest to moja pierwsza przygoda z Xbox więc proszę o wyrozumiałość :)
     
  8. mattix94

    mattix94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    Wiesz co ja zrobiłem tak że po prostu uruchomiłem GaDaBama a okładki sam ściągnałem i w tym programie dodałem, także ja polecam ten sposób,
    w moim przypadku to było proste gdyż w konsoli nie mam żadnego dysku, więc tylko podpiołem zewnetrzny przez USB.
    Ty chyba będziesz musiał założyć tą grupe roboczą zeby dysk był w mój komputer widoczny, a potem z górki ;)
     
  9. rasm

    rasm Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    spróbuje tego programu , ale nie zmienia to faktu że wygląda to tak jakby konsola nie łączyła się z netem - bo pogodynka też nie działa (no chyba że ma nie działać - jak jest u innych kolegów?)

    07.04.2012 - okładki już działają- w sumie nic nie zrobiłem, po kolejnym włączeniu konsoli dając odśwież okładki się załadowały.
    Ale pogoda dale nie działa- czy może ktoś napisać czy u niego działa ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum