1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Black Ops bez patcha - dash 625

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Hextor, Marzec 10, 2011.

  1. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Siema chciałem sprawdzić co się dzieje gdy odpalamy gre bez patcha na LT+ :)
    Wrzuciłem płytę, zaczęła się kręcić i dostałem czarny ekran.
    1. Nacisnąłem przycisk od wyciągania płyty - nie chciała wyjść - migała tylko dioda
    2. Wcisnąłem w takim razie wyłącznik - płyta nadal się kręciła
    3. No to nacisnąłem jeszcze raz przycisk od wyciągania płyty i dopiero wyszła :p

    Nie dostałem flagi przez takie zabawy? Czy jednak powinienem poczekać te 3 minuty ?:D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    kurna skąd dorwałeś konsole z tak "archaicznym" dashem ,ap2.5 aktywuje sie do 3 min. przed wyłączeniem
     
  4. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Dash to 2.0.12625.0 :p Tak tylko w skrócie napisałem :D Czyli na bank nie ma flagi? Ja słyszałem że po 3-ech minutach konsola się wyłącza
     
  5. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Jak masz LT+ to raczej nie dostałeś flagi,ale więcej tak się nie baw:)
     
  6. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    to czy masz flage sprawdza się programem xval
     
  7. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Zależy na ile czasu wyskoczył Ci czarny ekran. Podobno LT+ blokuję na 3 min więc chroni to przed flagą. Bez LT+ już dawno byś flagę złapał.
    Z tego co kiedyś wyczytałem to to że nie poczekałeś 3 min uchroniło Cię przed flagą. Jaklbyś poczekał to wtedy flaga. Ja przez takie zabawy ale na przeróbce 1,61 otrzymałem flagę i stwierdziłem wtedy że czas przerobić na LT+:D
     
Wczytywanie...

Poleć forum