1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Black Ops boty

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mimeks, Styczeń 2, 2015.

  1. mimeks

    mimeks Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2015
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam, mam pewien problem z grą Call of Duty: Black Ops. Mam oryginalną wersję gry i chciałbym pograć z botami na podzielonym ekranie, jednak tylko w trybie offline. Nie mam możliwości podpięcia konsoli do internetu i nie wiem jak ściągnąć update z botami (w obecnej wersji gry nie mam ich). Czy jest możliwości zaktualizowania gry np przez pendrive ? Wiem, że gdyby to była kopia zapasowa to mógłbym odczytać media ID gry i dopasować aktualke, ale ja mam oryginalną wersje.
    Edit: znalazłem stronkę z update'ami http://www.xbuc.net/browse/?search=black ops&page=10&page=10
    Czy któryś z nich mi pomoże? Jeśli tak, to który ? Czy one będą działać z oryginałem ?
     
    Ostatnia edycja: Styczeń 2, 2015
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    któryś na pewno. Pobierz wszystkie załaduj na pendrive uruchom grę i zobaczysz. Żeby się dowiedzieć, czy działa musisz w trakcie gry wyciągnąć pendrive. Jak wyskoczy komunikat, żeby włożyć go ponownie, to znaczy że działa.
     
    mimeks lubi to.
  4. mimeks

    mimeks Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2015
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dzięki. Czy muszę formatować pendrive i wrzucać tam te pliki za pomocą xtaf czy wystarczy je normalnie zrzucić na pendrive i gra sie zaktualizuje ?
     
  5. mimeks

    mimeks Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2015
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czy trzeba to zrobic tak jak tutaj :
    ?
     
  6. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    dokładnie, tylko wcześniej wkładasz pendrive do konsoli i go formatujesz.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Radion#
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    1108
  2. LinePL
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    974
  3. MrDynamite12
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    1355
  4. Macio8
    Odpowiedzi:
    12
    Wyświetleń:
    2717
  5. Smok'e
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    1082

Poleć forum