1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Black ops Classic zombie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Shooter919, Kwiecień 26, 2011.

  1. Shooter919

    Shooter919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem bo wgrałem te mapy z world at war przez pendrive za pomocą USBxtaf, nie wiem czy ktoś z was sie tym bawił, map w ogóle nie widze mimo że używałem 2 padów jak to jest opisane w intrukcji i nadal nic, czy musze mieć konto na live by móc grać na tych mapach ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szlapa

    szlapa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    musisz miec xbox live free albo gold i aktualizacje a pisze ci ze masz z innego regionu ??
     
  4. paczos

    paczos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    125
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jesli masz gre podstawę w języku polskim to dodatek tylko polski jeśli eng to dodatek tez, druga sprawa nie gram w to ale na facebooku na oficjalnej stronie xbox-pl pisali ze ten dodatek działa tylko w multi mogę się mylić ale jak oni tak napisali wiec chyba tak jest
     
  5. szlapa

    szlapa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a wiesz skąd pobrać na polską wersje
     
  6. paczos

    paczos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    125
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    na necie się nie spotkałem tylko eng na polskim live jest ale kosztuje 1200ms
     
  7. szlapa

    szlapa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1200 MS ale jak szukalem to nie ma tylko ascension
     
  8. szlapa

    szlapa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ej a jak zmienie region profilu na eng to bede mugl miec?
     
  9. paczos

    paczos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    125
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  10. szlapa

    szlapa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    escalation to nie classics tak jak w prestige edition
     
  11. szlapa

    szlapa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a wiesz jak pobrac za darmo te escalation?
     
  12. Shooter919

    Shooter919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki wam że wreszcie ktoś odpisał ale poradziłem sobie, mapy działają, wystarczyło podłączyć do neta, zaktualizowało mi gre, zalogowałem sie na profil dołączony do tych map i działa :)
     
  13. szlapa

    szlapa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ej a ty massz gre po polsku ?
    nagral bys filmik jak zrobic te mapy plz
     
  14. szlapa

    szlapa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    bo ja nie umiem ciagle mi pisze ze z innego regionu
     
  15. szlapa

    szlapa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a di jak masz gre po polsku to daj stronke skad pobrales te mapki ok?
     
  16. Shooter919

    Shooter919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam angielską wersje gry a najlepiej obejrzeć tutorial jak wgrać te mapy, pełno tego na youtube.
     
  17. szlapa

    szlapa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  18. szlapa

    szlapa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wgrac to wiem ale zaden z polski nie zrobil :(
     
  19. Shooter919

    Shooter919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    spróbuj ustawić w konsoli inny region.
     
  20. szlapa

    szlapa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dalem USA , hiszpanski i dalej tak pisze a ty jaki masz region ?
     
  21. Shooter919

    Shooter919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam Polski ale to wina gry, potrzebna jest angielska wersja gry
     
Wczytywanie...

Poleć forum