1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Black Ops DLC

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mallur, Listopad 24, 2012.

  1. Mallur

    Mallur Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich forumowiczow!
    Zapewne wielu z was gralo już w grę Call Of Duty Black Ops. Mnie najbardziej wciąga zombie mode jednak jest w nim mało map. W związku z tym probowałem wgrac nowe mapy wraz z dodatkiem DLC lecz nie potrafie tego zrobić. Mam problem z programem xm360 gdyz plik DLC_titles.csv nie ma wpisanego tytuły gry i nie mogę odblokować dodatku :(
    Próbowałem aktualizować plik bazując na tym poradniku ale nie pomogło JTAG/RGH pytania i odpowiedzi - wersja soft(ware)
    Mozecie jakos pomóc z wgraniem dodatku tym lub innym programem? Ewentualnie proszę o dobry plik DLC_titles.csv.
    Z grory dziękuje za odpowiedz:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: Black Ops DLC

    nigdy nie mialem problemu z takim plikiem przy dlc, skąd go pobraleś? na xbox360iso.com są wszystkie mozliwe dlc do tej gry, pobierz, wrzuc na konsole, wgraj title update (najlepiej najnowszy) i graj :) ewentualnie przeskanuj tym programem xm360 (v 2.0d)

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Mallur

    Mallur Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki za podpowiedź znalazłem na xbox360iso odpowiednią wersję i wszystko działa:)
    oto link do plików csv xbla & dlc csv 8 nov 2012.zip a tutaj do programu także z aktualnymi tytułami xm360v2.0d.zip
    Aby wszystko działało stwórzcie folder o nazwie apps na hdd1 wrzućcie tam xm360. Następnie content\0000000000\41560855\00000002+00080000=DLC i title update
    uruchamiacie xm 360 następnie funkcja unlock DLC i działa:)
    Cieszcie się nowymi mapami w black ops zombies!!!!

    Na początku sprawdziłem rezzurection i działa jednak gdy wziąłem sie za escalation ku mojemu zdziwieniu plik nazywał sie retalation a więc znowu niezgodność tytułów wiecie o co chodzi z tym DLC i jak go uruchomić?
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: Black Ops DLC

    po prostu pobierz z innego źrÓdła najlepiej jakby wszystkie mapy byly spakowane ze sobą w rar/zip

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Mallur

    Mallur Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wypróbowałem takze DLC Blac Ops First Strike który powinien zawierac 5 map a mi pokazuje tylko jedna o nazwie ascension mam wgrany dodatek rezurrection czy mozna wgrac cztery dodatki na raz czy trzeba grac w kazdy po kolei?
    Czy w DLC są także mapy do multiplayer? To by wyjaśniało dlaczego nie widzę reszty w zombie mode.
    Mapy z Rezurrection sa w porzadku
     
  7. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    tak, są też multi. Możesz wgrać wszystkie naraz
     
  8. lukaszss18

    lukaszss18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, posiadam podobny problem a mianowicie zrobilem tak jak panowie opisywaliście to tutaj i nawet rezzurection nie chodzi. po prostu gra nie widzi dodatku.w przypadku Black Ops II wszystko działą jak należy lecz z tą grą nie radze sobie
     
Wczytywanie...

Poleć forum