1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Black ops - Gra z botami.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez ColoringWyso, Marzec 17, 2011.

  1. ColoringWyso

    ColoringWyso Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    124
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam mam pytanie.
    Słyszałem , że w call of duty black ops mamy możliwość gry z botami na tej samej zasadzie co w multiplayerze.
    Słyszałem też ,że mimo tego ,że jest to tryb offline , musimy mieć połączenie do internetu , ale czy musimy mieć golda tak jak w multiplayerze?
    Ponieważ to może być fajna alternatywa bez golda :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Ściągasz TU#3, wgrywasz przez pen'a i grasz normalnie offline z botkami ;)
     
  4. ColoringWyso

    ColoringWyso Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    124
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ale chodzi mi dokładnie o to czy potrzebujemy Golda , czy można grać na silver ?
     
  5. kenny59

    kenny59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    Lol,do tego w ogole live potrzeba?
     
  6. ColoringWyso

    ColoringWyso Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    124
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak potrzeba , przynajmniej tak mówili w recenzjach na youtube :D
     
  7. kenny59

    kenny59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    Nie wydaje mi sie,ale moge sie mylic.
     
  8. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    I sie myslisz bo potrzeba live,o ile dobrze pamietam to dało sie grać na silverze.
    I tak jak H3X napisał jest aktualizacja pozwalająca grać offline.
     
  9. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli chcesz grać offline to nie potrzeba gold'a i silver'a :p Ba w ogóle nie potrzeba konta Live ;)
     
  10. ColoringWyso

    ColoringWyso Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    124
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dostałem black opsa , no i gdy chcę wejść na xbox live (już w grze) wyskakuje komunikat "Na tym profilu nie można aktualnie grać online" czy coś takiego.
    ściągnąłem aktualizację te co mi wyskoczyła przy pierwszym uruchomieniu gry.
    Gdy pobiore to co mi kazaliście będę mógł potem grać online z innymi kiedyś?
    W niczym to nie przeszkadza ?
     
  11. $evik

    $evik Banned

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak, Gold jest potrzebny - ponieważ 'Szkolenie bojowe' znajduje się w rubryczce 'Xbox Live' a logiczne jest to, jak nie masz Golda to nie możesz wejśc do Xbox Live.
    pozdrawiam.
     
  12. ColoringWyso

    ColoringWyso Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    124
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Aktualnie z botami gram na zasadzie , że wchodzę w dzielony ekran mając jednego pada i dodaje sobie przeciwników.
    Problem w tym , że tam mamy już wszystkie bronie odblokowane :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum