1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Black Ops i ap2.5

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Centek, Marzec 30, 2011.

  1. Centek

    Centek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam :)
    mam najnowszego dasha i LT+ v1.1 - ściągnąłem grę COD BO, no i oczywiście ma ap 2.5. przepuściłem, przez abgx, nagrałem i nie działa co było pewne ale po prostu zapomniałem. Poczytałem troszkę i wiem, że potrzeba jakiegoś patcha wgrać jakimś programem. Z tym sobie poradzę pytanie mam tylko skąd wziąść tego patcha (szukałem i nie znalazłem) i czy moja konsola została oflagowana (bo próbowałem odpalić tego COD'a ale konsola się zacinała na czarnym tle). Jeżeli została oflagowana to co z tego??

    PS: nigdy nie miałem konsoli podłączonej pod neta i nie będę miał bo nie chcę :)
    Proszę o konkretne odp skąd wziąść patcha i czy konsola jest oflagowana oraz jeżeli jest oflagowana to co teraz? z wgraniem patcha sobie poradzę, poczytam trudne to nie jest :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    abgx agrywa automatycznie
     
  4. loza6

    loza6 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    915
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    jak masz wgranego LT+ to zadna gra z ap 25 nie oflaguje ci konsole, jezeli tego cod-a bo masz w wersji PL to nie dograsz patcha bo patche jak narazie sa do wersj eng. jezeli konsola sie zwiesila na czarnym tle to znaczy ze nie wgrano poprawnie patche szukaj bledu dalej
     
  6. MrDynamite12

    MrDynamite12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Możliwości są takie:
    1.Masz wersję PL
    2.Masz starego ABGX.
    3.Nie mam LT+, mam CODa i nie gram z powodu tego AP2.5 które nie jest wgrywane do obrazu płyty tylko jest wgrywane gdzieś w Xboxa. Nie widziałem i nie wierzę że jest Patch do BO.

    Pozdro. I jeżeli ktoś może to niech poda link do tego Patcha i opisu jakiegoś bo nie wierzę.
     
  7. haker10103

    haker10103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jarocin
    A do czego Ty chcesz link niby? Abgx 1.0.5 SAM szuka patcha do Twojej wersji gry i go wgrywa, bys troche angielski znal, to z logow bys wyciagnal to stwierdzenie.
     
  8. Shooter919

    Shooter919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przeleciałem abgx360 1.0.5 a i tak mam czarny obraz co więc robić, gdzie znajde patha ?
     
  9. haker10103

    haker10103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jarocin
    Jaka masz wersje gry? Zapewne dla Twojej wersji nie ma patcha, tak trudno sie polapac?
     
  10. Shooter919

    Shooter919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wersja ta jest od SZOPASQUAD, wydaje mi sie więc ze musze mieć angielską wersje wtedy abgx 1.0.5 automatycznie mi wgra patha ?
     
  11. edgorek

    edgorek Banned

    Dołączył:
    Listopad 21, 2007
    Posty:
    173
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin
  12. haker10103

    haker10103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jarocin
    Tak. Do polskich wersji gier patchy nie ma.
     
  13. Centek

    Centek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No niestety też mam wersję PL od SZOPASQUAD :( więc nie pogram :/
     
  14. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Wiem ze byla jakas opcja z podmiana plikow jezykowych w obrazie gry z jezykiem angielskim, wystarczy poszukac na forum :p
     
  15. MrDynamite12

    MrDynamite12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    !neCro była widziałem. Ale nie zawsze działała. U kolesia z AC:B nie działała a innemu z NFS:HP działa a drugiemu już nie. Więc możesz spróbować ale zawsze możesz stracić płytkę.
    haker nigdy nie patchowałem AP 2.5 bo mam iXtreme 1.5.1 więc nie gram w gry z AP 2.5. Dopiero będę miał LT+.
     
  16. Grzib

    Grzib Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    298
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Górny Ślonsk
    pozwolcie ze podlacze sie pod ten temat. mam Ixtreme 1,61 z tego co pamietam ;p chcialbym pograc sobie w CoD BO
    tutaj dam screen z abgx:
    [​IMG]

    Jak nagram na plytke to pogram w to czy MUSZE miec LT 1.1+ ?
     
  17. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    zalezy jakiego masz dasha
     
  18. Grzib

    Grzib Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    298
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Górny Ślonsk
    D:2.0.12625.0 - k:2.0.12625.0 (bk:2.0.1888.0)
     
  19. Shooter919

    Shooter919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pobrałem te wersje Call.of.Duty.Black.Ops.READNFO.XBOX360-FW jak przechodze przez ABGX360 to pojawia sie ten napis "AP2.5 replay sector is currently verified" na zielono więc jest dobrze i wgrało patha tak ?
    Drugie pytanie na inny temat, jakim programem moge wypakować black ops by wgrać do niego mapy trybu zombie z world at war ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum