1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Black OPS II

Temat na forum 'XLink Kai' rozpoczęty przez pajunk93, Listopad 20, 2012.

  1. pajunk93

    pajunk93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śmigiel
    Witajcie! Dzisiaj uruchomiłem BOII na x'ie ale mam problem.
    Skonfigurowałem xbs. Port przekierowany, niby jest wszystko ok. Ale, gdy wchodzę w gre, system link, dołącz nie pokazuje mi listy serwerów. Nie mam RGH, mam pl wersje BOII. Czy jest to wina patcha?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: Black OPS II

    nawet na rgh czasem nie wyszukuje serwerów bo jest za duży ping na co patch nie ma wpływu, dopiero gdy łączysz sie z serverem wtedy patch odgrywa swoją rolę.

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    w innych grach widzisz hosty?
    usuń title update
     
  5. pajunk93

    pajunk93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śmigiel
    Nie chodzi mi o jakis patch zmniejszajacy ping. Chodzi mi o poprawke gry. Wlaczajac poraz pierwszy sciagla mi sie aktualizacja i myslalem ze przez to. Wiec co jest powodem? przez ping nie widze listy serwerow w grze? Mimo, ze na pc all skonfigurowane? W xbs po wlaczenie konsoli ukazuje sie w dolnym okienku MAC mojej konsoli.

    Ta gra jest pierwsza ktora probuje. Dodam,ze pc mam polaczony z routerem przez wifi

    Co to title update? Jak to usunac?

    Nie pisz posta pod postem. Edytuj..
     
  6. 2fat4you

    2fat4you Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ja ma tak samo rano widzialem 1 serwer a teraz 0 a online jest 60+osob a co do pingow mam wieksze na mw3 i tam bez problemu mi wynajduje serwery. wersja 22-0.1 jest to wersja regionfree eng
     
Wczytywanie...

Poleć forum